Obitelj Kremenko

Obitelj Kremenko - 7
,
hr_HR

Doma TV svojim najmlađim gledateljima donosi crtanu seriju 'Obitelj Kremenko' o najpoznatijoj obitelji iz kamenog doba. Urnebesna obitelj Kremenko i njihovi legendarni prijatelji vratit će nas u kameno doma te će nas svojim dogodovštinama svakoga dana nasmijavati!

(The Flinstones),1980., SAD, crtana serija
Autori: Joseph Barbera, William Hanna

'Obitelj Kremenko' je crtana serija o legendarnoj obitelji Kremenko iz kamenog doba. S ovom urnebesnom obitelji i njihovim prijateljima nikad nije dosadno. Najmlađi gledatelji pred malim ekranima moći će se nasmijati njihovim svakodnevnim avanturama. Dok Fred ludi što se u njihovo susjedstvo doselila obitelj Frankenstone sa svojom jezivom kućom, Wilma inzistira da svojim novim susjedima prirede dobrodošlicu. Zbog Wilmina novootkrivenog talenta koji je primijetio i trener Bedrock Dodgersa Fred se osjeća pomalo izostavljeno. Nakon što njegova žena, šef i cijeli Bedrock zamijete da se udebljao, Fred se odluči dovesti u formu tako što će sudjelovati u velikom Kamenom maratonu... Kada tijekom rutinskog pregleda liječnik Fredu kaže da ima još svega 24 sata života Fred počinje razmišljati o njemu i shvaća koliko je malo učinio za druge. Kreće na 24-satni pohod činjenja dobrih djela...

 

Najmlađi gledatelji imaju priliku nasmijati se svakoga dana uz novu crtanu seriju 'Obitelj Kremenko' od 16. listopada na Doma TV-u!

 

 Tagovi