novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Novi izazovi za kreativne restauratore

Restauratori 4. sezona - 17
,
hr_HR

Projekti pomoću kojih se starim stvarima vraća sjaj!

O seriji:

Iskusni stručnjak za restauraciju Rick Dale i njegova otkvačena ekipa vraćaju se u trećoj sezoni reality serije 'Restauratori'! U svojoj radionici u Las Vegasu oni neumorno i uvijek s jednakim entuzijazmom restauriraju zahrđale, istrošene predmete te im tako vraćaju stari sjaj. Bez obzira na to radi li se o golemoj benzinskoj crpki iz 1940-ih ili o dječjoj igrački iz 1960-ih, svaka restauracija rizičan je projekt u kojem se bezvrijedna hrđa pretvara u vrijedan kolekcionarski predmet.

Međutim, ove restauracije nisu jednostavne. Svaki projekt nosi svoje izazove za Ricka i njegov tim, koji često moraju iskoristiti svoju kreativnost i iskušati vlastitu snalažljivost kako bi projekt uspješno priveli kraju. Stvari se više ne izrađuju kao nekoć, ali u Rickovoj radionici stari predmeti ponovno postaju novi!

U trećoj sezoni ove dinamične reality serije Rick i njegovi dečki ostat će zadivljeni kad im u radionicu stigne 100 godina star mutoskop, a dobit će i zadatak da obnove Edisonov projektor filmova s početka 20. stoljeća. Ekipa će se baviti i starim džuboksom iz 1950-ih kada Rick i njegov brat Ron naiđu na njega vozeći se povijesnom autocestom Route 66.

Ostali antikviteti i predmeti kojima će momci u ovoj sezoni pokušati vratiti stari sjaj uključivat će i hodalicu iz 1930-ih, stari talijanski autić iz lunaparka, derutni top iz 19. stoljeća, kao i automat za mjerenje ljubavi s početka prošlog stoljeća! Iskusni stručnjaci za restauraciju daju sve od sebe radeći na svakom projektu, no hoće li to biti dovoljno da svaki put zadovolje klijenta? Pogledajte u trećoj sezoni ove reality serije!

Treću sezonu serije 'Restauratori' pratite od nedjelje 10. rujna na Domi TV.
 Tagovi