Ninja ratnici, 7. - 11. listopada

ninja ratnici
,
ninja ratnici
hr_HR

'Ninja ratnici' je japanski sportsko-zabavni program koji uključuje uzbudljiva natjecanja i zanimljive igre prepune adrenalina.

1. sezona, epizoda 68 - 7. listopada

 U prošlom nastavku, 37 natjecatelja prošlo je prvu razinu, no zapreke su teže na drugoj i trećoj razini te ih je samo osam prošlo dalje. Preživjeli dolaze na treću razinu, no hoće li itko od njih pokazati dovoljnu snagu da dođe do posljednje razine i dosegne konačnu pobjedu?

1. sezona, epizoda 69 - 8. listopada

 Na zadovoljstvo sviju, jedan čovjek, Kazuhiko Akiyama, ostavio je nemoguće. Taj je ribar pokazao hrabro srce i jedini je natjecatelj koji je uspješno svladao sve četiri razine.
Danas počinje još jedan turnir nindža ratnika. Sto novih natjecatelja sanja o pobjedi. Kako bi odali počast sjajnoj Akiyaminoj pobjedi i održali napetost među natjecateljima, organizatori su promijenili prvu razinu i postavili dvije nove zapreke. Na drugoj razini natjecatelji će imati 50 sekunda da prođu tvrđavu, a oni najbolji će se na trećoj razini suočiti s još težim zaprekama. Na posljednjoj razini preživjeli će imati samo 30 sekunda da se popnu na toranj.

1. sezona, epizoda 70 - 9. listopada

 Posljednji je put 75 junaka prošlo prvu razinu, no jedan po jedan ispadali su jer su im zapreke bile preteške, posebno dvije nove. Unatoč malim šansama, dvojica su natjecatelja pokazala da imaju dovojlno snage za drugu razinu. Prvi je vatrogasac Toshihiro Takeda koji je došao do kraja druge razine u posljednjoj sekundi. Drugi je radnik na benzinskoj pumpi Shingo Yamamoto koji je također jedva stigao do cilja. Njih se dvojica spremaju za nastavak, a preostalih 25 spremno je za prvu razinu.

1. sezona, epizoda 71 - 10. listopada

 Na posljednjem se turniru sto natjecatelja suočilo s najtežim zaprekama na svijetu. Njihova je volja jaka, no njih je 99 putem ispalo. Jedan je čovjek, Makato Nagano, došao do vrha planine Mmidoriyame i postao je drugi čovjek koji je prošao sve četiri razine.

1. sezona, epizoda 72 - 11. listopada

 Nakon fenomenalne pobjede Makata Nagana na prošlom turniru, cijeli je poligon promijenjen. Natjecatelji se moraju suočiti s novim zaprekama osmišljenim tako da unište i najiskusnijeg natjecatelja. Prošli je put 40 hrabrih pokušalo prijeći prvu razinu, no jednog po jednog teške su zapreke prožvakale i ispljunule.

 

Seriju 'Ninja ratnici' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!Tagovi