Ninja ratnici, 30. rujna - 4. listopada

ninja ratnici
,
hr_HR

'Ninja ratnici' je japanski sportsko-zabavni program koji uključuje uzbudljiva natjecanja i zanimljive igre prepune adrenalina.

1. sezona, epizoda 63 - 30. rujna

 Na posljednjem turniru, sto se natjecatelja borilo s nemilosrdnim preprekama raspoređenim po četiri razine. Iako su dvojica došla do posljednje razine, nijedan nije uspio doći do kraja.
No danas počinje još jedan turnir nindža ratnika i sto novih natjecatelja skupilo se u podnožju planine Midoriyame. Svima je cilj popeti se na metalnu planinu, no čeka ih daleki put.
Natjecatelji počinju na potpuno redizajniranoj prvoj razini. Nove zapreke poput kotrljajućih debla i užadi blokiraju put do cilja.
Na drugoj razini, natjecatelji imaju samo 50 sekunda da prođu kroz opasni labirint maljeva, pokretnih staza i teških zidova.
Oni najbolji dolaze do treće razine i suočit će se s još težim zaprekama. Na posljednjoj razini, oni preživjeli imaju samo 30 sekunda da se popnu na uže dugačko 15 metara kako bi došli do vrha tornja koji se uzdiže nad svim ostalim razinama.

1. sezona, epizoda 64 - 1. listopada

 U posljednjoj epizodi sto je natjecatelja istestiralo svoje vještine na novoj prvoj razini. I unatoč mnogim talentima, nove zapreke poput kotrljajućih debla i užadi bile su preteške za 87 natjecatelja.
No 13 odlučnih natjecatelja preživjelo je strašno tešku razinu i suočit će se s drugom. Ondje će imati 50 sekunda da prođu teške zidove i maljeve koji se ljuljaju.
Oni koji prežive zapreke idu na treću razinu gdje ih čekaju sve teži zadaci koji će istestirati izdržljivost gornjeg dijela tijela.
Na posljednjoj razini, preostali natjecatelji imat će samo 30 sekunda da se popnu na uže dugačko 15 metara do vrha goleme metalne planine.

1. sezona, epizoda 65 - 2. listopada

 Vidjeli smo kako 87 natjecatelja gubi natjecanje na prvoj razini. Zatim je njih još sedam zapelo na drugoj. Unatoč malim šansama, šestorica natjecatelja preživjeli su prve dvije razine i dospjeli do treće. Zasad su dvojica otišla dalje, no samo je jedan čovjek, Katsumi Yamada, ostao jak do kraja i došao do posljednje razine. Posljednja četvorica kreću na treću razinu i pitanje je hoće li itko doći do kraja i pridružiti se Yamadi u usponu na vrh.

1. sezona, epizoda 66 - 3. listopada

 Na posljednjem turniru sto je natjecatelja krenulo u osvajanje najtežih zapreka na svijetu, no nijedan od njih nije uspio u tome. Danas počinje još jedan turnir i sto novih sportaša pokazat će svoje vještine s ciljem da prežive četiri razine i osvoje naslov nindža ratnika.
Putovanje do vrha počinje na prvoj razini gdje natjecatelji imaju samo 60 sekunda da prođu teške zapreke. Na drugoj razini imaju 50 sekunda da prođu opasni labirint, pomične trake i teške zidove. Oni najbolji koji prežive nastavit će na trećoj, potpuno redizajniranoj razini, gdje će se suočiti s novim zaprekama i neočekivanim opasnostima. A na posljednjoj razini, preživjeli imaju samo 30 sekunda da se popnu po užetu dugačkom 15 metara i dosegnu vrh tornja.

1. sezona, epizoda 67 - 4. listopada

 Posljednji put sto je natjecatelja stiglo do planine Midoriyame kako bi se borili s teškim zaprekama prve razine. Motiviranost je urodila odličnim rezultatima i 37 je natjecatelja stiglo do druge razine, najviše dosad. Sad će se ti sportaši suočiti sa strašnim labirintom na drugoj razini na kojoj će imati samo 50 sekunda. Oni koji prežive nastavit će na trećoj, potpuno redizajniranoj razini, na kojoj ih čekaju još okrutniji izazovi. Na posljednjoj razini, preostali natjecatelji imat će samo 30 sekunda da se popnu po užetu dugačkom 15 metara i dosegnu vrh tornja.

 

Seriju 'Ninja ratnici' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!Tagovi