Ninja ratnici, 2. - 4. rujna

ninja ratnici
,
ninja ratnici
hr_HR

'Ninja ratnici' je japanski sportsko-zabavni program koji uključuje uzbudljiva natjecanja i zanimljive igre prepune adrenalina.

1. sezona, epizoda 48 - 2. rujna

 Osam odlučnih i dovoljno jakih prošlo je prvu razinu. Tu su poznata lica, poput braće Kosugi, koji će se boriti uz nove natjecatelje poput Jamesa Okate. Od akcijske zvijezde do upravitelja benzinske postaje ovih osam junaka suočit će se s novoosmišljenom drugom razinom. Čekaju ih nove zapreke, lančana reakcija i nespretno migoljenje paukovih nogu.

1. sezona, epizoda 49 - 3. rujna

 50 muškaraca i žena suočava se s nevjerojatnim izazovima prve razine, a njih 48 neće uspjeti proći dalje. Novi peterokorak većini predstavlja veliki problem zbog kojeg padaju odmah na početku. I dalje se kompliciraju stvari i staza postaje skliska zbog kiše koja pljušti cijeli dan. No unatoč svemu dvojica su uspjela prijeći prvi razinu.

1. sezona, epizoda 50 - 4. rujna

 Još 50 natjecatelja kreće na prvu razinu. Neke će kiša stajati, a drugi jednostavno nisu dovoljno spremni. Na kraju samo su četvorica uspjela prijeći razinu i idu dalje. Njima će se pridružiti trampolinist Daisuke Nakata i maneken Shoei.

 

Seriju 'Ninja ratnici' pratite od ponedjeljka do srijede na Doma TV-u!Tagovi