Ninja ratnici, 16. - 20. listopada

img placeholder
,
hr_HR

'Ninja ratnici' je japanski sportsko-zabavni program koji uključuje uzbudljiva natjecanja i zanimljive igre prepune adrenalina.

 80. - 81. ep. - 16. listopada

Vratile su se nindža ratnice. Stotinu dražesnih i snažnih sportašica okupilo se u podnožju planine Midoriyame. Spremne su podvrgnuti svoja tijela i umove najtežem testu dosad. One će riskirati svoj ponos i želju da postanu prvakinje.

Još su jednom poznate zapreke planine Midoriyame redizajnirane kako bi istestirale natjecateljice. Na ovom turniru svih sto natjecatelja bit će žene. Tri puta zaredom jedna je natjecateljica Ayako Miyake uspjela svladati cijeli poligon. Sad počinje još jedan turnir, a zapreke su još teže. Na prvoj razini natjecateljice imaju 90 sekunda, a brzina će biti ključna za nastavak natjecanja. One koje izdrže, otkrit će da zapreke postaju teže sa svakomrazinom.

82. - 83.  ep. - 17. listopada

 

Još su jednom poznate zapreke planine Midoriyame redizajnirane kako bi istestirale natjecateljice. Prošli je put njih 40 došlo do prve razine, no njihov je trud bio uzaludan. Sve su poražene, a za to je kriva nova zapreka koja se sastoji od dva debla postavljenih tako da i najspremnije natjecateljice gube ravnotežu. Nakon 40 propalih pokušaja, čini se da je pobjeda nemoguća misija. Međutim, natjecateljice imaju asa u rukavu.

 

Prošli je put 30 natjecateljica dobilo priliku da prođe novu razinu, no njihovi su pokušaji bili uzaludni. 29 hrabrih natjecateljica nije ih moglo prijeći te su završile u vodi. Zapravo, samo je jedna, bivša nindža ratnica i finalistica Rie Komiya prošla do druge razine. Hoće li ostati sama ili će među novih 30 natjecateljica još koja biti uspješna?

 

84.  - 85. ep. -. 18. listopada

Došli smo do najteže prve razine u povijesti turnira. Nove su zapreke osmišljene tako da ruše sve po redu i rezultati su poražavajući. Od sto žena ratnica, njih 96 poraženo je. No četiri nevjerojatne natjecateljice postigle su ono nemoguće i došle do druge razine. Zabavljačica Rie Komiya prva je prošla dalje. Tu je i Maho Tanaka koja je uspjela doći do cilja 20 sekunda prije isteka vremena.

Kako bi obilježili dvadeseto natjecanje, nekoliko natjecatelja s prošlih turnira vratilo se na Midoriyamu kako bi pokušalo prijeći najnoviji poligon, zajedno s novim natjecateljima. Morat će dati sve od sebe jer ove četiri razine najteže su dosad. Na prvoj sudionici imaju samo 120 sekunda da prijeđu poznate, ali nemilosrdne zapreke. Druga razina je puna fizički najzahtjevnijih zapreka dosad.

86. - 87. ep. - 19. listopada

 

Nekoliko natjecatelja iz prošlosti vraća se na Midoriyamu kako bi pokušali prijeći najnoviji poligon, zajedno s novim natjecateljima. U prošlo je epizodi njih 30 pokušalo prijeći prvu razinu, no nitko nije uspio, među njima je i prvi pobjednik turnira nindža ratnika, bivši ribar Kazuhiko Akiyama. No čak je i on završio u vodi. Danas se 30 novih natjecatelja punih nade priprema za osvajanje ove teške razine.

 

U posljednje dvije epizode 60 natjecatelja punih nade suočilo se nemilosrdnim zaprekama prve razine, no za većinu njih bile su preteške. No nadu je vratio Yoshiyuki Okuyama koji je inspirativnim nastupom uspio doći do kraja prve razine.


88. - 89. ep. - 20. listopada

U posljednjoj epizodi 30 natjecatelja suočava se s prvom razinom, no samo je jedan prošao dalje. Kad se činilo da je nada potpuno nestala, Amerikanac Levi Meeuwenberg vratio je vjeru. Osim što je postao drugi natjecatelj koji je preživio prvu razinu, učinio je to 18 sekunda prije kraja. U ovoj epizodi deset posljednjih natjecatelja suočit će se sa zaprekama, a među njima su i neki najbolji sportaši: gimnastičar, zvijezda turnira, itd. Žele li pobijediti, morat će se usredotočiti.

Kako bi obilježili dvadeseto natjecanje, nekoliko natjecatelja s prošlih turnira vratilo se na Midoriyamu kako bi pokušalo prijeći najnoviji poligon, zajedno s novim natjecateljima. Morat će dati sve od sebe jer ove četiri razine najteže su dosad. Na kraju epizode samo su tri natjecatelja uspjela doći do kraja prve razine. Prvi je Yoshiyuki Okuyama koji je oduševio publiku svojom brzinom i ostvarenim ciljem prije isteka vremena. Slijedi Levi Meeuwemberg koji je prozujao kroz prvu razinu i došao do kraja 16 sekunda prije isteka vremena.

'Ninja ratnike' pratite od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Domi TV!Tagovi