Ninja ratnici, 11. - 15. studenog

Ninja ratnici
,
Ninja ratnici
hr_HR

'Ninja ratnici' je japanski sportsko-zabavni program koji uključuje uzbudljiva natjecanja i zanimljive igre prepune adrenalina.

1. sezona, epizoda 94 - 11. studenog

Prva je razina bila preteška za gotovo sve natjecatelje. No devet dojmljivih muškaraca preživjelo ju je i pripremaju se za drugu razinu. Među finalistima nalaze se poznata lica. Zvijezde turnira poput Bunpeia Shiratoria, Tishihira Takede i legende Nakota Nagana odlučne su u namjeri da zauzmu prvo mjesto u borbi protiv najljućih protivnika. Pridružit će im se međunarodne zvijezde uključujući Tajvanca Yena Chia i Amerikanca Levia Meeuwenberga. Druga je razina osmišljena tako da testira brzinu i snagu, a natjecatelji će morati proći jednu od najgorih zapreka na turniru.

1. sezona, epizoda 95 - 12. studenog

U posljednjoj epizodi, oni koji su preživjeli prvu razinu pripremili su se za drugu koja je bila preteška za većinu njih, uključujući srebrnog Olimpijca Tomohira Matsunage i Amerikanca Levia Meeuwenberga. Zvijezda Bunpei Shiratori također nije uspio proći dalje. No tri su natjecatelja preživjela i sad će se suočiti s teškom trećom razinom. Ništa nije zahtjevnije od litice koja je sada još viša i teža. Natjecatelji misle da im je ta litica mjesto spoticanja, no ne znaju da ih iza toga čeka još nešto gore.

1. sezona, epizoda 96 - 13. studenog

Sto se natjecatelja okupilo kako bi pokušalo svladati četiri gotovo nesavladive razine koje dijele startnu poziciju od konačne pobjede. Vratile su se zvijezde turnira, a pridružit će im se mladi sportaši željni pobjede. Prva razina zahtjeva brzinu i spretnost, a uključuje dvije nove i teške zapreke. Na drugoj i trećoj razini natjecatelje očekuje još iznenađenja te će morati pokazati nevjerojatnu snagu i izdržljivost. Na posljednjoj razini morat će se popeti na toranj koji se uzdiže nad poligonom. Hoće li tko obilježiti povijest i dostići konačnu pobjedu, vidjet ćemo.

1. sezona, epizoda 97 - 14. studenog

Prošli se put 40 natjecatelja suočilo s poligonom, no pobjednika nema. Svi do zadnjeg izgubili su na prvoj razini. Danas će je pokušati prijeći 30 novih natjecatelja, uključujući skupinu mladih natjecatelja koji su se istaknuli na preliminarnim natjecanjima u Japanu i Americi.

1. sezona, epizoda 99 - 15. studenog

 

Prva je razina bila porazna za 93 natjecatelja. Unatoč malim šansama, pet sjajnih sportaša uspjelo se probiti do druge razine. TV-zvijezda Hiromichi Sato, trkač Yoshiyuki Okuyama i alpinist Lee Yen Chi uspjeli su doći do kraja, a još su se dvojica pridošlica, Yuji Urushihara i Hitoshi Kanno, uspjela izboriti za drugu razinu. Njih se petorica pripremaju za sljedeći korak, a dvojica najžešćih natjecatelja i zvijezda turnira čeka svoju priliku da se obračuna s prvom razinom.

Seriju 'Ninja ratnici' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!Tagovi