Novi slučajevi omiljenih specijalnih agenata

Slika nije dostupna
,
Slika nije dostupna
hr_HR

Navy CIS više je od akcijske drame. S laganom dozom humora, to je serija u čijem je središtu katkad složena i uvijek zabavna dinamika tima koji je prisiljen raditi zajedno u iznimno stresnim situacijama.

'Navy CIS' akcijska je drama koja je i nakon više od jednog desetljeća od početka emitiranja, ostala jedna od najpopularnijih kriminalističkih serija na televiziji.

Svojom izdašnom dozom humora ova se serija fokusira na katkad složenu i uvijek zabavnu dinamiku tima prisiljenog na suradnju u vrlo stresnim situacijama.

Gibbsu (Mark Harmon), koji je inače miran čovjek, potreban je samo jedan pogled kako bi mu sve postalo jasno. U timu su i specijalni agent Timothy McGee (Sean Murray), računalni stručnjak koji je diplomirao na MIT-u, te probna agentica Eleanor „Ellie“ Bishop (Emily Wickersham), tajanstvena mješavina analitičkog genija, opake predanosti i idealizma, a čija je specijalizacija procjena međunarodnih prijetnji i globalna priprema.

Najnoviji su članovi tima sljedeći: karizmatični, nepredvidljivi i otporni specijalni agent Nicholas „Nick“ Torres (Wilmer Walderrama) koji je većinu svoje karijere proveo na samostalnim tajnim zadacima, specijalna agentica Alexandra „Alex“ Quinn (Jennifer Esposito), domišljata i talentirana agentica koja je odustala od posla kako bi bila instruktorica sve dok je Gibbs nije ponovno namamio natrag i agent MI6-a Clayton Reeves (Duane Henry), uspješni i inteligentni međunarodni agent koji je u Navy CIS-u na posudbi kao stručnjak za terorizam u ovim teškim vremenima.

Timu pomažu mlada i energična forenzičarka Abby Sciuto (Pauley Perrette), nadarena znanstvenica čiji oštar um odgovara njezinu nekonvencionalnom stilu i eklektičnim ukusima, mrtvozornik dr. Donald „Ducky“ Mallard (David McCallum) koji je upoznat sa svime jer je sve i vidio te se ne boji to pokazati, i Duckyjev štićenik, naivni asistent mrtvozornika Jimmy Palmer (Brian Dietzen).

Operacije nadgleda direktor Navy CIS-a Leon Vance (Rocky Caroll), inteligentni i visokokvalificirani agent koji u bilo kojem trenutku može uzdrmati status quo. Od ubojstva i špijunaže do terorizma i ukradenih podmornica, ovi specijalni agenti istražuju sve zločine povezane s mornaricom i marincima.

 


Ne propustite 14. sezonu jedne od najpopularnijih krminalističkih serija 'Navy CIS' od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi