Navy CIS New Orleans, 31. kolovoza - 1. rujna

navy cis new orleans, 2.sezona - 2
,
navy cis new orleans, 2.sezona - 2
hr_HR

Navy CIS: New Orleans drama je o lokalnom područnom uredu koji istražuje slučajeve vezane uz vojno osoblje u The Big Easyju, gradu poznatom po svojoj glazbi, zabavi i raskalašenosti.

2. sezona, epizoda 19 - 20 - 31. kolovoza

 

“Means to an End” – NCIS-ov tim otkriva kombi za nadzor pun fotografija na kojima je svaki korak specijalnog agenta Pridea nakon što njegovu kćer Laurel (Shanley Caswell) napadnu u kampusu i završi pod zaštitom.

 

“Second Line” – NCIS-ov tim istražuje ubojstvo mornaričkoga poručnika u Francuskoj četvrti za vrijeme pogrebne procesije, tradicije New Orleansa koja slavi nedavno preminule glazbenom uličnom povorkom.

 

2. sezona, epizoda 21 - 22 - 1. rujna

 “Collateral Damage” – Nakon što mornarički poručnik umre tijekom tajnog posjeta hotelskoj sobi jednoga generala, od specijalnog agenta Pridea i NCIS-ova tima traži se da prekrše standardni protokol zbog istrage ubojstva.

“Help Wanted” – Mornarička kuharska specijalistica meta je eksplozije dok je u posjetu 100 godina starom restoranu svoje obitelji u Francuskoj četvrti. Također, Brody u Washingtonu provjerava trag u slučaju curenja povezanoga s generalom.

 

Ne propustite 'Navy CIS New Orleans' vikendom u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi