Navy CIS New Orleans, 23. - 24. rujna

Navy CIS New Orleans - 1
,
hr_HR

Navy CIS: New Orleans drama je o lokalnom područnom uredu koji istražuje slučajeve vezane uz vojno osoblje u The Big Easyju, gradu poznatom po svojoj glazbi, zabavi i raskalašenosti.

1. sezona, epizoda 21 - 23 - 23. rujna

“You’ll Do” – Budući da se ne sjeća prethodne noći, LaSalleov brat Cade obraća se
NCIS-u za pomoć nakon što tijelo svoje djevojke nađe u prtljažniku svog auta. Unatoč gomili dokaza koji upućuju na Cadeovu uključenost i činjenici da je slučaj u ovlasti kapetana Jima Messiera i kotara Jefferson, LaSalle je odlučan u namjeri da dokaže bratovu nevinost.

“How Much Pain Can You Take” – Kako bi poslao poruku Prideu, Mamac ubija osobu blisku timu NCIS-a, što tim tjera da krene u lov za ovim neuhvatljivim kriminalcem.

“My City” – Nakon što dobiju informaciju da je sigurnost luke probijena, što u opasnost dovodi Mornaricu i obalu zaljeva, Pride i tim NCIS-a na sve načine pokušavaju utvrditi što je ušlo u njihov grad i naći način da zaustave Broussardov sindikat koji je uvijek korak ispred njih.

1. sezona, epizoda 24 - 24. rujna

 Doma TV donosi uzbudljivu seriju iz popularne i nagrađivane franšize 'Navy CIS', o specijalnim agentima posvećenim rješavanju zločina povezanim s vojnim osobljem. Ovoga puta, radnja je smještena u New Orleansu, čije specifično okruženje i atmosfera koja vlada ulicama doprinose radnji i tonu serije.

 

Ne propustite "Navy CIS New Orleans" u ponedjeljak i utorak u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi