Navy CIS LA, 5. - 9. studenog

navy cis la 4
,
hr_HR

Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši američki Navy SEAL koji se borio u Afganistanu i Iraku.

4. sezona, 10. epizoda - 5. studenog

Callen, Sam, Kensi i Deeks provode Božić na nosaču aviona gdje istražuju smrt kolege, specijalnog agenta iz NCIS-a. U međuvremenu Nell i Eric uživaju u blagdanima u stožeru, a Hetty otputuje.

4. sezona, 11. epizoda - 6. studenog

Bivši Deeksov branjenik na meti je zbog otkrivanja informacija koje bi mogle uništiti unosnu operaciju trgovine automobilima koja je povezana sa svjetskim terorističkim krugom. U međuvremenu ekipa NCIS-a iznutra se bori s golemom operacijom krađe automobila, a Kensi ide na tajni zadatak u ilegalnu automehaničarsku radionicu.

4. sezona, 12. epizoda - 7. studenog

Potresena udovica sumnja u okolnosti posljednje misije svoga supruga marinca i Sam i Callen pomoći će joj utvrditi je li došlo do zataškavanja. U međuvremenu Hetty poziva stručnog psihologa Natea Getza da bude njezin „pijun“, a ostatak ekipe NCIS-a osjeća da se bliži još jedna procjena.

4. sezona, 13. epizoda - 8. studenog

Callen ide na tajni zadatak gdje će se ubaciti među čečenske teroriste koji angažiraju strane borce da im se pridruže u njihovu cilju i pomognu planirati sljedeći napad u SAD-u.

4. sezona, 14. epizoda - 9. studenog

Callen, Sam, Kensi i Deeks idu na tajni zadatak kao elitna taktička postrojba da bi istražili zasjedu povezanu s kraljem narkokartela koji ima veze s teroristima.

Napetu seriju 'Navy CIS LA' ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka navečer na Domi TV.Tagovi