Navy CIS LA, 29. listopada - 2. studenog

navy cis la
,
hr_HR

Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši američki Navy SEAL koji se borio u Afganistanu i Iraku.

 4. sez., 5. ep - 29. listopada
Agent CIA-e koji je prije više od osam godina radio sa Samom Hannom traži njegovu pomoć, a ubrzo nakon toga pronađen je mrtav nakon prividnog samoubojstva. Hanna i Callen misle da bi sve mogla biti namještaljka i veća urota. U međuvremenu Deeks je s Kensi otkrio „šaptača psima“ u sebi dok su njih dvoje radili na tajnom zadatku na izložbi pasa s nagrađenom pudlicom.

4. sez., 6. ep - 30. listopada
Ekipa NCIS-a nastavlja s istragom smrti agenta CIA-e koja ih dovodi do opasnoga kruga ruskih superagenata. U utrci s vremenom Hanna riskira otkrivanje jedne tajne.

4. sez., 7. ep - 31. listopada
Ekipa NCIS-a ide na plažu istražiti moguću povezanost surfera, internetske snimke i mrtvog mornaričkog tehnološkog znanstvenika. U međuvremenu, dok Callen i Hanna istražuju žrtvine obavještajne veze, Deeks i Kensi na tajnom zadatku i na valovima hvataju sumnjivce.

4. sez., 8. ep - 1. studenog
Ekipa NCIS-a ispituje motive ubojstva umirovljenog agenta CIA-e koji je postao milijunaš, a usput istražuju i što Hetty zna o slučaju.

4. sez., 9. ep - 2. studenog
Ekipa NCIS-a iz Los Angelesa istražuje neobičnu i smjelu pljačku kostimiranih naoružanih pljačkaša koja bi mogla izravno utjecati na ekonomiju SAD-a. U međuvremenu Deeks svjedoči na sudu u vezi s jednim slučajem, a Granger inzistira na tome da radi s Kensi kojoj se ta ideja nimalo ne sviđa.

Napetu seriju 'Navy CIS LA' ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka navečer na Domi TV.Tagovi