NAVY CIS LA, 28. siječnja - 1. veljače

navy cis la, 7. sezona - 4
,
navy cis la, 7. sezona - 4
hr_HR

Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši američki Navy SEAL koji se borio u Afganistanu i Iraku.

8. sezona, 14 - 15 epizoda - 28. siječnja

Hetty nestane, a krtica otme jednoga agenta.

Jednoga agenta na nepoznatoj lokaciji drži i muči krtica, a drugi će doživjeti izdaju od nekog neočekivanog.

8. sezona, 16 - 17 epizoda - 29. siječnja

Nakon otmice stanara u staračkome domu, tim otkriva par profesionalnih varalica, Ginger i Edwarda O'Boylea, koji na prijevaru kradu starijima novac. Također, Callen se suočava sa svojim ocem zbog njegovih ilegalnih radnji i opasnosti koje to donosi obitelji.

Sam se vraća na stari riskantni tajni zadatak kako bi pronašao neuhvatljivog prodavača droge. Također, Hetty prekida Callenovu i Annainu romantičnu večer dodijelivši im misiju praćenja zatvorenika.

8. sezona, 18 - 19 epizoda - 30. siječnja

Nell i Eric idu na tajni zadatak u odmaralište za parove nakon što netko hakira Ministarstvo financija, a zločin bude povezan s tehnološki vještim bračnim parom.

Sam i Callen ukrcaju se na let za Tokijo glumeći poslovne ljude kako bi pratili inženjera koji pokušava prodati nacrte za raketni razarač.

8. sezona, 20 - 21 epizoda - 31. siječnja

Tim istražuje dobavljačicu Ministarstva obrane, Rebeccu Larmont, koja dizajnira oružje za nuklearni napada nakon što njezin muž Victor Larmont kaže da ima dokaz da ona prodaje tajne Mornarice stranoj vladi. Također, Kensi ide na tajni zadatak kao profesionalna plesačica u kubanskom klubu u kojem Victor radi, a Deeks je prati kao poslužitelj u toaletu.

Hettyni kolege iz Vijetnamskog rata surađuju s timom kada mornarički kapetan otme korumpiranog administratora Ureda za veteranske poslove.

8. sezona, 22 - 23 epizoda - 1. veljače

Tim surađuje s Hettynim kolegama iz Vijetnamskog rata na istrazi krađe zlata.

Sam Hanna krši pravila i samostalno pokušava spriječiti Tahira Khaleda da ikada više može napasti njegovu obitelj.

 

 

Napetu seriju 'Navy CIS LA' ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka navečer na Doma TV-u.Tagovi