NAVY CIS LA, 23. - 27. listopada

Navy CIS LA 4 - 18
,
hr_HR

Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši američki Navy SEAL koji se borio u Afganistanu i Iraku

7. sez., 18. ep. - 23. listopada
Nakon što osuđeni kubanski špijun pobjegne iz američkog pritvora netom prije nego što je trebao biti izručen u domovinu tijekom razmjene zatvorenika, tim je šokiran jer je otkriveno da mu je Anna (Bar Paly) pomogla pobjeći. Osim toga, Deeks Kensi priznaje da misli da je ona neuredna osoba.

7. sez., 19. ep. - 24. listopada
Callen i tim pokušavaju spasiti dijete koje se nalazi u neposrednoj opasnosti, a kojemu je teroristička ćelija isprala mozak. Također, Deeks i Kensi razgovaraju o djeci.

7. sez., 20. ep. - 25. listopada
Dok rade na osiguranju zapovjednika Pacifičkog zapovjedništva, tim traži sjevernokorejskog špijuna.

7. sez., 21. ep. - 26. listopada

Nakon što se NCIS-ov psiholog Nate Getz (Peter Cambor) nije javio Hetty dok je radio na tajnom zadatku s ciljem povezivanja organiziranog kriminala s terorizmom, tim saznaje da Nate surađuje sa zloglasnim šefom zločinačke organizacije.

7. sez., 22 ep. - 27. listopada 
Dok Granger prati Jennifer Kim (Malese Jow) natrag u Los Angeles, ispituje ju u vezi sa sjevernokorejskim špijunom, a ona priznaje da zna da je on njezin otac.

 

Napetu seriju 'Navy CIS LA' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!Tagovi