Navy CIS LA, 22. - 26. listopada

navy cis la 3
,
hr_HR

Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši američki Navy SEAL koji se borio u Afganistanu i Iraku.

3. sez., 24. ep - 22. listopada

"Sans Voir, Parts I & II" – U dvosatnoj posljednjoj epizodi sezone Callen i ekipa NCIS-a suočavaju se s osvetoljubivim neprijateljem, Kameleonom. Tajni se zadatak tako pretvara u ubojitu mentalnu igru u režiji tog genijalnog zločinačkog uma.

4. sez., 1. ep - 23. listopada

Prvi nastavak počinje scenom Callenova izlaska iz zatvora nakon što je ondje prenoćio. Hanna ga dočeka i govori mu da je suspendiran i da je Hetty dala ostavku. Callen Hanni govori da nije morao dolaziti, a Hanna ističe da imaju društvo preko ceste nakon čega Callen uoči vozilo parkirano preko puta. Hannu su razljutile Callenove riječi, a Callen ulazi u taksi i odlazi. Jedno od vozila slijedi taksi. Hanna prelazi cestu i pita Vazirija što radi ondje i upozorava ga da se kloni Callena. Potom vidimo da Eric pokušava spriječiti da se internetom proširi snimka Callenova uhićenja, ali neprestano se pojavljuje nova snimka. Granger preko telefona razgovara s nadređenim.

4. sez., 2. ep - 24. listopada

Nakon napada bespilotne letjelice na kompleks u kojem se izrađuju bombe u Afganistanu otkriveno je tijelo nedavno umirovljenoga marinca pa ekipa NCIS-a iz Los Angelesa istražuje zašto se marinac vratio u Afganistan i je li možda izdao zemlju za koju se borio.

4. sez., 3. ep - 25. listopada

Tim istražuje kompromitiranu obavještajnu operaciju nakon što su četiri osobe povezane s tajnim projektom ubijene u eksploziji tijekom večere. Deeks i Kensi na tragu su počinitelju i doznaju da s tim možda veze ima i jedna buntovna tinejdžerica pa Kensi suosjeća s njom u toj situaciji

4. sez., 4. ep - 26. listopada

Ekipa istražuje tragičnu smrt zaposlenika kandidata za američki senat koji je pregažen dok je prelazio cestu. Taj je slučaj postao prioritet, ali i pitanje nacionalne sigurnosti jer agenti moraju utvrditi je li riječ o tragičnoj nesreći ili o političkoj uroti koja bi mogla ugroziti i druge.

Napetu seriju 'Navy CIS LA' ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka navečer na Domi TV.Tagovi