Navy CIS LA, 21. - 25. siječnja

navy cis la
,
navy cis la
hr_HR

Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši američki Navy SEAL koji se borio u Afganistanu i Iraku.

8. sez., 4. - 5. ep. - 21. siječnja

Nakon što agenta Domovinske sigurnosti otruje ozloglašeni ubojica trijada, NCIS nalazi skladište puno krivotvorenih torbica i trag novca do ukradenih vladinih sredstava. Također, Nell se pridružuje timu na terenu.

Ubojstvo mornaričkog strojara s visokim sigurnosnim ovlaštenjem vodi tim u potragu za dokazima diljem grada. Također, Anna Kolcheck radi s Callenom, a Sam pomaže Hetty u potrazi za krticom.
 

8. sez., 6. - 7. ep. - 22. siječnja

Nakon što domar spasi kapetana korvete, tim otkriva njegovu mračnu prošlost koja će ugroziti život lokalne tinejdžerice. Istodobno, Sam mora odlučiti koga će povesti na utakmicu američkog nogometa.

Callen ide na tajni zadatak kao pacijent mentalne ustanove kako bi pronašao NSA-ina agenta koji je nestao prilikom prelaska granice u sklopu istrage u vezi s ISIL-om.
 


8. sez., 8. - 9. ep. - 23. siječnja

Nakon što student koji za Mornaricu razvija elektromagnetsko oružje bude napadnut, tim otkriva vezu s međunarodnim ratovanjem.

Callen mora ispitati svoga oca kada ga zatekne u bolnici NCIS-a tijekom istrage slučaja trovanja zračenjem. Istodobno, tim razgovara o planovima za Dan zahvalnosti.
 


8. sez., 10. - 11. ep. - 24. siječnja

Tim dobiva novi trag u potrazi za krticom nakon što dva čovjeka prerušena u zamjenike šerifa budu ubijena ispred Callenova doma. Također, Nell posjećuje zatvorenika koji ne želi otkriti informacije o curenju iz odjela.

Tim slavi blagdane dok istražuju nestanak kapetana korvete koji je surađivao s NSA-om uvezi sa stranim cyber-prijetnjama.
 


8. sez., 12. - 13. ep. - 25. siječnja
 

Nakon što mornarički rezervist pogine štiteći gradskoga vijećnika, Sam ide na tajni zadatak u zaštitarsku tvrtku koju se povezuje s nekoliko kriminalnih organizacija. Također, Callen i Anna razgovaraju o sljedećim koracima njihova odnosa.

Krtica opet ugrožava NCIS-ov tim nakon što podmetnuti dokazi dovedu do uhićenja Callena, Sama, Grangera i Deeksa, na dan kada zamjenik ministra Duggan opet dolazi po Hettynu ostavku.
 

Napetu seriju 'Navy CIS LA' ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka navečer na Doma TV-u.Tagovi