Navy CIS LA, 2. - 6. listopada

Navy CIS LA 4 - 14
,
hr_HR

Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši američki Navy SEAL koji se borio u Afganistanu i Iraku

7. sez., 2. ep. - 2. listopada

DEA-ina agentica Talia Del Campo (Mercedes Mason) za pomoć se obraća NCIS-ovu timu u Los Angelesu nakon ubojstva njezina partnera. Također, nakon što Kensi počne misliti da Deeks nešto skriva, on je iznenadi upoznavanjem sa svojom majkom (Pamela Reed).

7. sez., 3. ep. - 3. listopada

NCIS-ov tim u Los Angelesu istražuje masakr u Peruu otprije 20 godina nakon što poznata manekenka za koju smatraju da je jedna od preživjelih postane moguća meta. Također, Kensi i Deeks odlaze na tajni zadatak. Ona je u ulozi pomoćnice manekenke, a Deeks u ulozi njezina vozača.

7. sez., 4. ep. - 4. listopada

U 150. nastavku serije „Navy CIS L. A.-a“ Callen i Sam prisiljeni su raditi na slobodan dan nakon tajanstvenog telefonskog poziva. Osoba s druge strane slušalice prijeti ubojstvom nevinih ljudi ako ne učine sve što želi.

7. sez., 5. ep. - 5. listopada

NCIS-ov specijalni agent DiNozzo (Michael Weatherly) surađuje s NCIS-ovim timom u Los Angelesu u potrazi u gradu nakon što njegov zatvorenik pobjegne iz pritvora tijekom leta iz Singapura za Los Angeles.

7. sez., 6. ep. - 6. listopada

Tim traži Samova bivšeg partnera Ruiza (Anthony Ruivivar) koji nestaje tijekom kupnje smrtonosnog eksploziva za vrijeme tajnog zadatka.

Napetu seriju 'Navy CIS LA' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!Tagovi