NAVY CIS LA, 18. - 22. veljače

navy cis la
,
hr_HR

Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši američki Navy SEAL koji se borio u Afganistanu i Iraku.

9. sezona, epizoda 10 - 18. veljače

Ekipa NCIS-a traži vještu napadačicu Pietru Rey koja želi osvetiti smrt oca tako da ubije brazilskog diplomata. Deeks pomaže Guyu, majčinu prijatelju, umiješanom u krađu.

9. sezona, epizoda 11 - 19. veljače

Ekipa istražuje ucjenjivački softver kojim je blokirano uključenje struje za cijeli zapadni dio Los Angelesa i time je grad paraliziran. Približavaju se prvi božićni blagdani nakon smrti Samove žene i on nastoji naći najbolji način da njegova obitelj proslavi Božić.

9. sezona, epizoda 12 - 20. veljače

Nakon što je napalm otkriven na mjestu zločina, ekipa istražuje moguću povezanost žrtve s terorizmom.

9. sezona, epizoda 13 - 21. veljače

Eric i Nell otkrivaju trag koji je Hetty ostavila u knjizi i koji ih vodi u Vijetnam. Isprva se sukobljuju s Mosley dok pokušavaju otkriti što Hetty radi ondje, ali poslije Mosley surađuje i nabavlja im karte za Vijetnam. Hetty u Vijetnamu ispituju u pokušaju da iz nje izvuku tajne za koje znaju da ih posjeduje, ali ona se pravi da je poludjela kako bi izbjegla mučenje.

9. sezona, epizoda 14 - 22. veljače

Callen, Sam, Kensi i Deeks pridružuju se Hettynoj staroj ekipi iz vijetnamskog rata u opasnoj i neslužbenoj misiji kojom pokušavaju izvući Hetty iz zatočeništva. Mosley, pak, poziva Nellinu sestru Sydney Jones iz Domovinske sigurnosti da joj pomogne u Los Angelesu procesuirati dokaze povezane s vremenom koje je Hetty provela u Vijetnamu.

 

Napetu seriju 'Navy CIS LA' ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka navečer na Doma TV-u.Tagovi