Navy CIS LA, 17. - 21. prosinca

Navy CIS LA, 5. sezona
,
hr_HR

Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši američki Navy SEAL koji se borio u Afganistanu i Iraku.

 6. sez., 12. - 13. ep. - 17. prosinca

Dok je Callen na tajnom zadatku u sobi za razvrstavanje pošte u uredskoj zgradi kako bi istražio preprodavača oružja, zgradu zauzimaju teroristi i Callen postaje talac. Kad marinci stignu upomoć, otkriju da je po cijeloj zgradi postavljen eksploziv.

Kad američka veleposlanica Nancy Kelly jedva izbjegne teroristički napad na američki konzulat u Tunisu, Callen i Sam odlaze na tajnu i opasnu misiju kako bi donijeli ključni dokaz s mjesta zločina. Kad se vrate, tim moli Kelly za informacije koje nedostaju. Julie Chen, voditeljica showa THE TALK, pojavljuje se u ulozi američke veleposlanice Nancy Kelly.
 

6. sez., 14. - 15. ep. - 18. prosinca

Callen i Sam na tajnom zadatku rade u putujućem restoranu brze hrane u Meksiku kako bi pronašli izvor trovanja antraksom prije nego što se upotrijebi kao biološko oružje.

Callena i Sama otmu dok istražuju anonimnu dojavu o nestalom agentu NSA-e. Kad tim shvati da ih nema, pomisle da je riječ o zamci koju su postavili teroristi.
 

6. sez., 16. - 17. ep. - 19. prosinca

Kad Callen i Sam dobiju zadatak uhvatiti špijunku koja radi za CIA-u, Sam je ranjen, pa tim moli Thapu, elitnog nepalskog vojnika iz njihove prošlosti, da im pomogne pronaći strijelca. Kensi i Deeks prvi se put službeno posvađaju. Ernie Reyes Jr. vraća se kao Thapa, a Parminder Nagra glumi špijunku.

Tim istražuje smrt jednog od trojice afganistanskih vojnika koji su na obuci u SAD-u i otkrije da su dva vojnika nestala te ih moraju pronaći prije nego što ih tamničari natjeraju da otkriju informacije o tajnim vojnim operacijama. Sam se vraća na posao, tim se boji da je stigao prerano, a Callen shvaća da ima vrlo malo zajedničkog sa svojim partnerom.
 

6. sez., 18. - 19. ep. - 20. prosinca

Kad tri agenta FBI-a poginu u eksploziji nakon uspješne tajne operacije, tim traži osobu koja stoji iza napada. U međuvremenu Deeks i Kensi shvate da tim zna za njihovu vezu jer Hetty u istrazi spari Kensi sa Samom, a Deeksa s Callenom.

Kad netko otme i preusmjeri testni projektil, tim traži hakersku skupinu odgovornu za napad uz pomoć mlade računalne stručnjakinje koju je Hetty dovela kao pomoć timu. Nell primijeti bliskost između tehničke stručnjakinje i Erica pa postane ljubomorna.
 

6. sez., 20. - 21. ep. - 21. prosinca

Callen i Sam prerušavaju se u zatvorenika i čuvara kako bi se ubacili u rasističku skupinu koja navodno posjeduje ukradene nuklearne materijale a Kensi se prerušava u tetoviranu bajkericu i glumi Callenovu djevojku. Otkriva se Callenov prvi susret s Hetty.

Callen i Sam su u šoku kad se stari znanac za kojeg su mislili da je ubijen pojavi i zamoli ih za pomoć. Dok tim istražuje, otkriva moguće kršenje američkih gospodarskih sankcija nametnutih Rusiji.
 

Napetu seriju 'Navy CIS LA' ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka navečer na Doma TV-u.Tagovi