navy CIS LA, 16. - 20. listopada

img placeholder
,
hr_HR

Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši američki Navy SEAL koji se borio u Afganistanu i Iraku

 7. sez., 12. ep. - 16. listopada

Kensi i Deeks odlaze na tajni zadatak u ugašenu nuklearnu tvornicu, a tim istražuje slučaj trovanja radijacijom narednika koji je noću honorarno radio kao zaštitar.

7. sez., 13. ep. - 17. listopada

Tim istražuje ubojstvo informatičkog poduzetnika i investitora u rizične fondove koji je potajice razvijao „Daemon“, računalni program za skrivene baze podataka.

7. sez., 14. ep. - 18. listopada

Nakon što Kensi i Deeks timu obznane da će živjeti zajedno, Hetty ih šalje na zadatak kao tjelohranitelje Jacka (Matthew Del Negro), Kensina bivšeg zaručnika koji posjeduje popis važnih veza u Afganistanu kojega se neki ljudi pokušavaju domoći, a njega pritom ubiti.

7. sez., 15. ep. - 19. listopada

U prvom nastavku posebne dvodijelne epizode serije „Navy CIS L. A.-a“, da pronađe Arkadyja u Rusiji, NCIS-ov tim odlazi na tajni zadatak s njegovom kćeri Annom (Bar Paly), na gala-večeru u Los Angelesu da bi ostvarili pristup računalu ruskog konzula i generala.

7. sez., 16.-17. ep. - 20. listopada

U drugom nastavku posebne dvodijelne epizode serije „Navy CIS L. A.“ Callen, Sam i Anna (Bar Paly) nalaze se u Rusiji, gdje smišljaju plan oslobađanja Annina oca i njegova suradnika iz CIA-e iz zatvora. U međuvremenu, specijalni agent G. Callen napokon će saznati što znači inicijal G. u njegovu imenu, a u Los Angelesu Kensi i Deeks vode Erica na terenski zadatak.

Nakon što je u Africi pronađena iscrpna dokumentacija o nadzoru Samove obitelji, Sam i Callen odlaze onamo utvrditi svrhu tih snimki i tko je odgovoran. U međuvremenu, Samova je obitelj iz doma premještena u sigurnu kuću.

Napetu seriju 'Navy CIS LA' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!Tagovi