Navy CIS LA, 12. - 16. studenog

navy cis la 4
,
hr_HR

Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši američki Navy SEAL koji se borio u Afganistanu i Iraku.

4. sezona, 15. epizoda - 12. studenog

NCIS-ova istraga ekipu vodi do ispitivanja jedinog preživjelog člana bivše terorističke organizacije, a Kensi i Deeks slijede trag u šumu.

4. sezona, 16. epizoda - 13. studenog

Callen je zabrinut jer misli da se Sam previše angažirao nakon što je pristao raditi na slučaju nestale osobe za afganistanskog starca koji mu je pomogao prije mnogo godina kad je bio ranjen u misiji.

4. sezona, 17. epizoda - 14. studenog

Sam se boji za sigurnost svoje obitelji nakon što njegovu suprugu pozovu da nastavi bivši CIA-in tajni zadatak nakon što istraga pokaže da je upleten zloglasni Sidorov sa svojim ukradenim nuklearnim oružjem.

4. sezona, 18. epizoda - 15. studenog

Ekipa NCIS-a započinje istragu ubojstva osumnjičenog trgovca oružjem Rachmeda Santosa u Griffith Parku i doznaje da je oružjem kojim je ubijen Santoso ubijen i nadnarednik Edward Tyler u Idahu manje od 48 sati poslije. Hetty naređuje Kensi i Deeksu da istraže Santosovo ubojstvo ovdje u L. A.-u, a Sama i Callena šalje u Idaho gdje se sastaju s ekipom NCIS RED, mobilnom jedinicom agenata koji stalno rade na terenu. Ekipu RED-a predvodi specijalna agentica Paris Summerskill i njezini su članovi logistički časnik Danny Gallagher, tehnički pomoćnik Kai Ashe, specijalna agentica Claire Keats i specijalni agent Dave Flynn. Nakon što su Sam i Callen stigli, s ekipom RED-a pokušavaju doznati zašto je Tyler ubijen. Nakon lociranja Tylerova mobitela, otkrivaju da je slučajno snimio čovjeka po imenu Robert Spears i misle da bi on mogao biti ubojica kojeg traže. Sam, Callen i ekipa RED-a vraćaju se u L. A. i prate Spearsa u zračnu luku Burbank gdje se nalaze u unakrsnoj paljbi s njegovom skupinom terorista. Spears uspijeva pobjeći na terminal, ali priveden je drugi terorist, Ari Yousef Sayed. Poslije Hetty obavještava Paris da će se Roy Haines pridružiti ekipi RED-a, a sudeći po Parisinoj reakciji, oni se znaju otprije.
U međuvremenu Kensi Deeksu daje posebnu kutiju i govori mu da je to zakašnjeli rođendanski dar. Međutim, Deeks je sumnjičav i boji se da ga ona možda pokušava prevariti. Ne otvara kutiju, ali jako ga zanima što je unutra.

4. sezona, 19. epizoda - 16. studenog

Callen i ekipa NCIS-a iz L. A.-a surađuju s Paris i NCIS RED-om u potrazi za osumnjičenim teroristom Robertom Spearsom. Kad informacije upute na to da je krenuo prema El Centru u Meksiku, Hetty šalje ekipu RED-a za njim, a ekipa iz L. A.-a ostaje ispitati privedenog terorista Arija Yousefa Sayeda. To oba tima dovodi do krijumčara i trgovca oružjem, Josea Ramireza, koji posjeduje nekretnine u El Centru. Ekipa RED-a zateći će se u unakrsnoj paljbi s Ramirezom i njegovom skupinom, ali on će pobjeći. Eric i Nell naći će ga u Bombay Beachu na slanom jezeru Salton Sea, ali kad RED-ovci stignu, pronaći će Ramireza mrtva, ustrijeljena u zatiljak. Hetty posumnja da imaju posla s plaćenim ubojicom, stoga govori Kensi i Deeksu neka istraže sva neriješena ubojstva slična ovomu. I NCIS-ovci iz L. A.-a i RED-ovci prate dokaze u potrazi za pravim ubojicom, plaćenikom koji je unajmljen da eliminira Spearsa, Santosa i Ramireza. Callen se upušta u fizički obračun sa Spearsom iz kojeg izlazi kao pobjednik, a Roy spašava život Paris nakon što strijelac stekne prednost u unakrsnoj paljbi. Nakon rješavanja slučaja, ekipa iz L. A.-a vraća se kući, a RED-ovci, uključujući i Roya, pripremaju se za sljedeću misiju na terenu.

Napetu seriju 'Navy CIS LA' ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka navečer na Doma TV-u.Tagovi