NAVY CIS LA, 11. - 15. veljače

navy cis la 9.sezona
,
hr_HR

Specijalni agent ´G´ Callen kameleon je koji se pretvara u bilo koga ne bi li se infiltrirao u kriminalno podzemlje, a njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši američki Navy SEAL koji se borio u Afganistanu i Iraku.

9. sezona, epizoda 5. - 11. veljače

Sam je na tajnom zadatku kao burzovni mešetar kad je ubijen ugledni bankar povezan s ruskim oligarhom. Jedan od Callenovih pseudonima meta je krađe identiteta i Mosley je zabrinuta da je to znak za nešto mnogo opasnije.

9. sezona, epizoda 6. - 12. veljače

Detektiv Whiting traži uslugu od Deeksa nakon što se njegov partner, poručnik Bates, odmetnuo i samo ga Deeks može privesti. Hetty zamalo da ne otmu zbog lociranja 40 milijuna dolara u zlatu. Spašava je budistički redovnik.


9. sezona, epizoda 7. - 13. veljače

Nakon što je zrakoplovni kapetan s kojim je Kensi bila u vezi prije 10 godina provalio na poligon za lansiranje raketa, odvode je na lokaciju kako bi spriječila korištenje nuklearnog oružja.


9. sezona, epizoda 8. - 14. veljače

Ekipa traži skupinu nepoznatih napadača koji su ilegalno prešli granicu i napali članove prometne policije. Domovinska sigurnost šalje Sydney Jones, Nellinu stariju i autoritativnu sestru kao pomoć NCIS-u u ovom slučaju.


9. sezona, epizoda 9. - 15. veljače

Callen i ekipa ispituju agenticu CIA-e Joelle Taylor o detaljima njezina slučaja nakon što je ona pobjegla svojim otmičarima i zatažila Callenovu pomoć.

Napetu seriju 'Navy CIS LA' ne propustite pogledati od ponedjeljka do petka navečer na Doma TV-u.Tagovi