NAVY CIS, 9. - 13. srpnja

NAVY CIS 13. sezona - 5
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose.

13. sez., 9. ep. - 9. srpnja

Da bi skinuo ljagu sa svog imena, časnički namjesnik dobrovoljno se javlja da mu sudi vojni sud pristane li NCIS provesti vlastitu istragu nakon što njegov slučaj ubojstva odbace zbog krivo provedena naloga. Također, Bishop i Jake raspravljaju o svojim bračnim problemima.

13. sez., 10. ep. - 10. srpnja

Da bi poštedjela jednu obitelj daljnje tragedije, tajnica mornarice angažira NCIS da pomogne mornaru koji se bori protiv leukemije pronaći darivatelja koštane srži nakon što njegovi brat i sestra marinci poginu u obavljanju dužnosti. Također, Bishop se vraća kući u Oklahomu preko blagdana za Dan zahvalnosti.

13. sez., 11. ep. - 11. srpnja

Nakon što Duckyja napadne čovjek koji tvrdi da ima informacije o njegovu polubratu koji je umro prije nekoliko desetljeća, NCIS-ov tim traži počinitelja, a za to se vrijeme Ducky prisjeća posljednjih emotivnih dana koje je proveo sa svojim bratom. Također, kako se približavaju blagdani, tako Bishop i Jake (Jamie Bamber) raspravljaju o budućnosti svoje veze.


13. sez., 12. ep. - 12. srpnja

Nakon što putnike privatnog aviona na letu iz New Orleansa za Washington netko ubije otrovom, svi dokazi ukazuju na nestaloga chefa, Abbyna brata Lucu (Tyler Ritter). Gibbs i washingtonski tim rade zajedno s Prideom i timom iz New Orleansa da bi locirali Lucu i odredili zašto je netko uzeo za metu privatnu tehnološku tvrtku, u prvom dijelu posebnog dvosatnog kombiniranoga događaja.


13. sez., 13. ep. - 13. srpnja

Dok specijalni agent Pride i tim iz New Orleansa istražuju ruskoga agenta spavača koji je bio umiješan s Abbynim bratom Lucom (Tyler Ritter), Sebastian leti u Washington da bi se udružio s Abby na forenzici slučaja. Također, Bishop vozi kroz noć da bi dostavila paket i radila na slučaju s timom iz New Orleansa, u zaključku specijalnoga dvosatnoga kombiniranog događaja u seriji NCIS: NEW ORLEANS, u utorak 5. siječnja na CBS-u.

Seriju 'Navy CIS' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!Tagovi