Navy CIS, 7. - 11. listopada

Navy CIS, 11. sezona - 6
,
Navy CIS, 11. sezona - 6
hr_HR

Dinamični tim dat će sve od sebe kako bi riješio i najteže slučajeve, i to na dobro poznat, samo njima svojstven način koji uvijek uključuje dozu humora.

11. sezona, epizoda 15 - 16 - 7. listopada

 NCIS-ov tim žurno pokušava pronaći neispravne neprobojne prsluke poslane vojsci na prekooceanskoj dužnosti.

Dinozzo je pod istragom nakon što je došlo do pucnjave u kojoj je ubijen čovjek koji je oponašao mornaričkog časnika.

11. sezona, epizoda 17 - 18 - 8. listopada

 NCIS-ov tim ulazi u svijet rock 'n' rolla nakon što je tijekom probe za vojni humanitarni koncert eksplodirala bomba. Oscarom nagrađeni Keith Carradine u gostujućoj je ulozi kao Manheim Gold.

Gibbs se ponovno susreće s bivšim kolegom jer zbog ubojstva kongresnika u New Orleansu na slučaju surađuju uredi na terenu i FBI.

11. sezona, epizoda 19 - 20 - 9. listopada

 Nakon što ih dokazi usmjere k oponašatelju zloglasnog povlaštenog ubojice, Gibbs, Bishopica i lokalni terenski ured slijede tragove u New Orleansu.

Mcgeejeva djevojka Delilah obraća se NCIS-ovu timu nakon otkrivanja novih dokaza u kontroverznom slučaju koji su zatvorili njezini šefovi.

11. sezona, epizoda 21 - 22 - 10. listopada

 NCIS-ov tim mora ustanoviti je li ubojstvo mornaričkog časnika povezano sa slučajnom tučnjavom u baru ili ima veze s onime što je znao o napadu na časnicu s kojom je radio.

NCIS istražuje nestanak mornaričkog fotografa koji je trebao svjedočiti u medijski eksponiranom afganistanskom slučaju ubojstva.

11. sezona, epizoda 23 - 24 - 11. listopada

 Dinozzo je poslan u Pariz na tajni zadatak kako bi kući doveo admiralovu kćer, ali nakon dolaska na kontroverzno mjesto zločina, mora se izdaleka osloniti na pomoć NCIS-ova tima.

Gibbs putuje kući nakon vijesti o smrti svoga oca, a NCIS istražuje požar na američkom mornaričkom brodu u završnici 11. sezone serije.
Nastavak je posvećen gostujućem glumcu Ralphu Waiteu koji je proteklih šest sezona glumio Jacksona Gibbsa.

 

Uzbudljivu kriminalističku seriju 'Navy CIS' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi