Navy CIS, 2. sezona

navy cis 2 sezona
,
navy cis 2 sezona
hr_HR

PON - PET 15.45

(Navy CIS: Naval Criminal Investigative Service), SAD, 2004./05.
Izvršni producent: Donald P. Bellisario

2. sezona
23 nastavka

Glume:
Mark Harmon ……. …Leroy Jethro Gibbs
Sasha Alexander ……..Caitlin Todd
Michael Weatherly …..Anthony Dinozzo
David McCallum …….Dr. Donald “Ducky” Mallard
Pauley Perrette ……….Abby Sciuto

Doma TV donosi drugu sezonu višestruko nagrađivane kriminalističke serije o ekipi istražitelja pod vodstvom specijalnog agenta Gibbsa koji su u stanju riješiti i najteži slučaj u Washingtonu i okolici. Serija je za drugu sezonu nagrađena na ASCAP Film and Television Music Awards u kategoriji najbolje televizijske serije.

O seriji:

Druga sezona 'Navy CIS'-a još je napetija, dinamičnija i ispunjena duhovitošću koja je postala zaštitni znak ove serije. Specijalni agent Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon) iskusni je istražitelj koji ponekad ima nesvakidašnje, ali uvijek učinkovite metode. Za njega rade specijalni agent Anthony Dinozzo (Michael Weatherly), bivši detektiv u Odjelu za umorstva koji se pridružio Navy CIS-u prije nekoliko godina i specijalna agentica Caitlin Todd (Sasha Alexander), bivša agentica Tajne službe. Pomažu im forenzička stručnjakinja Abby Sciuto (Pauley Perrette), darovita znanstvenica čiji crni humor upotpunjuje njezin gotički stil, te dr. Donald „Ducky“ Mallard (David McCallum), mrtvozornik čije enciklopedijsko znanje pomaže i u najkompliciranijem slučaju. Ove sezone, osoblju se priključuje i specijalni agent Timothy McGee (Sean Murray), naivni stručnjak za komunikaciju i računala.

O glumcima:

Mark Harmon (Leroy Jethro Gibbs)
Svojim glumačkim talentom Mark Harman zaradio je brojne prestižne nagrade i nominacije. Nominaciju za nagradu Emmy u kategoriji za najbolju sporednu ulogu zaslužio je nastupom u još jednoj izuzetno hvaljenoj seriji 'Zapadno krilo'. Dvije godine za redom nominiran je za nagradu Zlatni globus za ulogu u seriji 'Reasonable Doubts'. Nagrađivan je i za svoj nastup u seriji 'Chicago Hope'. U seriji NCIS utjelovljuje Specijalnog agenta Leroya Jethroa Gibbsa bivšeg marinca časnika čijim istražiteljskim sposobnostima nema premca.

Michael Weatherly (Anthony DiNozzo)
Michael Weatherly poznat je po svojoj ulozi Logana u seriji 'Tamni Anđeo'. Svoju je televizijsku karijeru počeo u sada već kultnom 'The Cosby Showu'. Ostvario je i nekoliko zapaženih filmskih uloga. U Navy CIS-u ga gledamo kao bivšeg detektiva za ubojstva. Ponekad djeluje kao vječiti adolescent, no njegov je instinkt na terenu superioran i nezamjenjiv.Sasha Alexander (Caitlin Todd)

Sasha Alexander počela se baviti glumom u osnovnoj školi. Glumila je u Shakespearovim predstavama, i to s prestižnom, svjetski poznatom trupom Royal Shakespeare Company. Glumila je u trećem nastavku filmske uspješnice 'Nemoguća misija', kao i u komediji 'Reci da' sa Jimom Carreyjem. Na malim ekranima glumila je i u tinejdžerskoj seriji 'Dawson's Creek', ali gledateljima je također poznata i po glavnoj ulozi u kriminalističkoj seriji 'Djevojke na zadatku'.

Pauley Perrette (Abby Sciuto)
Pauley Perrette iskazala se u serijama 'CSI', 'Murder One' te '24', a gledali smo je i u izvrsnom filmu 'Put do slave'. Osim što se bavi glumom Perrette je i pjesnikinja, glazbenica, aktivistica u borbi za ljudska prava, književnica, fotografkinja i producentica. Kao Abby Sciuto u Navy CIS-u ona je vrhunska znanstvenica forenzičarka čiji crni humor savršeno odgovara njenom ekscentričnom 'darkerskom' stilu odijevanja.

David McCallum (Dr. Donald "Ducky" Mallard)
David McCallum rođen je u Škotskoj iz koje je u Ameriku doselio 1961. Impresivan je broj od 30 knjiga na kasetama kojima je posudio svoj glas. Za ulogu Illya Kuryakina u 'The Man from U.N.C.L.E.' nominiran je za dvije nagrade Emmy. U Navy CIS–u glumi nezamjenjivog asistenta tima, medicinskog vještaka dr. Donalda Mallarda, koji sve zna, jer je u svojoj dugoj karijeri sve već i vidio. Svoje znanje uvijek će rado podijeliti s Gibbsovom ekipom.

Ne propustite drugu sezonu uzbudljive serije 'Navy CIS' od ponedjeljka do petka na Doma TV-u! Više o drugoj sezoni pročitajte ovdje.Tagovi