Navy CIS, 30. rujna - 4. listopada

Navy CIS, 11. sezona - 6
,
hr_HR

Dinamični tim dat će sve od sebe kako bi riješio i najteže slučajeve, i to na dobro poznat, samo njima svojstven način koji uvijek uključuje dozu humora.

11. sezona, epizoda 5 - 6 - 30. rujna

 Najnovija istraga vraća Dinozzu u dane kad je radio u policijskoj postaji u Baltimoreu dok progoni sumnjivca u slučaju starom 15 godina.
Margo Harshman je u gostujućoj ulozi kao Delilah Fielding.

NCIS i Služba za istraživanje obalne straže (CGIS) plove na more kako bi istražili sumnjivu eksploziju na naftnoj bušotini.
Diane Neal je u gostujućoj ulozi kao CGIS-ova specijalna agentica Abigail Borin.

11. sezona, epizoda 7 - 8 - 1. listopada

 Gibbs se bavi obiteljskim obvezama sa svojim ocem, a Tony i McGee prepiru se oko toga tko bi trebao biti glavni na aktualnom slučaju.
Ralph Waite ponovno je u ulozi Jacksona Gibbsa.

NCIS ne vjeruje da je slučaj prometne nesreće i bijega s mjesta nesreće riješen nakon što odvjetnica prvoosumnjičenog Gibbsu kaže da je povjerljivi alibi njezina klijenta pouzdan.

11. sezona, epizoda 9 - 10 - 2. listopada

 Nakon što je otkriveno da je ministar ratne mornarice bio ozvučen tijekom tajnog sastanka, NCIS surađuje s NSA-inom analitičarkom Eleanor „Ellie“ Bishop kako bi otkrili tko je za to odgovoran.

Nastaju komplikacije nakon što NCIS-ov tim otkrije vezu između žrtve ubojstva i dečka Gibbsove bivše supruge. U gostujućim ulogama ponovno su Joe Spano („Hill Street Blues“) i Melinda Mcgraw („Muškarci u krizi“ i „Momci s Madisona“)

11. sezona, epizoda 11 - 12 - 3. listopada

 Nakon što tajanstvena bolest pogodi djecu iz vojnih obitelji, NCIS-ov tim surađuje s mornaričkim medicinskim istraživačkim centrom kako bi pronašli lijek prije blagdana.
U gostujućim su ulogama Meredith Eaton i Ben Vereen.

Nakon što je ukradenom mornaričkom bespilotnom letjelicom za nadzor ubijen pomorac, NCIS surađuje s ministarstvom obrane kako bi pronašli uređaj.
U gostujućoj je ulozi Susanna Thompson.

11. sezona, epizoda 13 - 14 - 4. listopada

 Nakon napada bespilotnom letjelicom NCIS-ov tim otkriva ključne dokaze koji ih vode do jedne od Parsinih skupina.

Bishopica otkriva svoju vezu s Parsom iz prošlosti dok tim neumorno nastavlja potragu za lukavim teroristom.

 

Uzbudljivu kriminalističku seriju 'Navy CIS' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi