Navy CIS, 27. - 31. kolovoza

Navy CIS 14. sezona - 17
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose.

14. sez., 20. ep. - 27. kolovoza

Nakon što je prijenosno računalo viceadmirala zaraženo virusom, on traži od McGeeja i ekipe Navy CIS-a da pronađu hakera prije nego što računalni virus uništi njegove osobne i poslovne datoteke. Uz to, Alex uzima odmor kako bi pomogla svojoj majci Marie Quinn (Mercedes Ruehl) nakon što ona dobije poruku u kojoj piše “911”.

14. sez., 21. ep. - 28. kolovoza

Nakon što ubojstvo marinca povežu sa zločinačkom bajkerskom bandom u kojoj je godinu dana proveo na tajnom zadatku, Torres se mora osloniti na stare bilješke i kontakte.

14. sez., 22. ep. - 29. kolovoza

U nacionalnom parku pronađen je ubijeni narednik marinaca te Gibbs i ekipa Navy CIS-a udružuju snage s narednicom konjičke policijske postrojbe May Dawson (Elisabeth Röhm) kako bi riješili niz povezanih zločina u parku.

14. sez., 23. ep. - 30. kolovoza

Stres zbog skorog McGeejeva i Delilina (Margo Harshman) vjenčanja čini svoje i Delilah završava u bolnici. Uz to, ekipa Navy CIS-a odlazi na pučinu nakon što na mornaričkom razaraču mladi i zdravi dočasnik umre u snu.

14. sez., 24. ep. - 31. kolovoza

Gibbs, McGee i Torres odlaze u zabačeno područje u Paragvaju koje je pod kontrolom nasilne skupine pobunjenika. Cilj im je pronaći nestalog mornaričkog specijalca koji je nestao tijekom posve običnog izleta.

Seriju 'Navy CIS' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u! Više o 14. sezonu omiljene serije saznajte OVDJE.
 Tagovi