Navy CIS, 25. - 29. svibnja

Navy CIS 15. sezona
,
Navy CIS 15. sezona
hr_HR

Dinamični tim dat će sve od sebe kako bi riješio i najteže slučajeve, i to na dobro poznat, samo njima svojstven način koji uvijek uključuje dozu humora.

15. sezona, epizoda 9 - 25. svibnja

Ekipa traži neuhvatljivog međunarodnog trgovca oružjem koji je nedavno ubio člana MI5. Abby juri s Delilom u bolnicu nakon što su trudovnavi započeli tri tjedna prerano. Sve se zakomplicira kad se trgovac oružjem pojavi u bolnici u kojoj su Delilah i McGee.

15. sezona, epizoda 10 - 26. svibnja

Dok Sloane i Torres štite kongresnika (i jednog od Gibbsovih prijatelja) u Afganistanu, ekipa istražuje uzrok nespretnog pada njegova sina.

15. sezona, epizoda 11 - 27. svibnja

Torres i Bishop na tajnom su zadatku kao kriminalni par plaćenika tijekom Navy CIS-ove operacije traženja ilegalnog odljeva droge iz civilne marine u Norfolku.

15. sezona, epizoda 12 - 28. svibnja

Kad si naoko sretna i uspješna mornarička poručnica oduzme život, Gibbs i ekipa provedu opsežnu istragu razgovarajući s obitelji i prijateljima, nekadašnjim i sadašnjim.

15. sezona, epizoda 13 - 29. svibnja

McGee i Torres odlaze u kuću srednjoškolke koja je svjedočila prometnoj nesreći u kojoj je vozač pobjegao. Ali kada djevojka pobjegne sa svojim roditeljima, ekipa se nađe u škripcu. Vanceova je kći uhićena zbog krađe u prodavaonici.

Uzbudljivu kriminalističku seriju 'Navy CIS' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

 Tagovi