Navy CIS, 24. - 28. veljače

Navy cis, 12. sezona
,
Navy cis, 12. sezona
hr_HR

Dinamični tim dat će sve od sebe kako bi riješio i najteže slučajeve, i to na dobro poznat, samo njima svojstven način koji uvijek uključuje dozu humora.

12. sezona, epizoda 12 - 13 - 24. veljače

NCIS-ov tim traži domaćeg terorista nakon što se u spasilačkoj misiji u Siriji otkrije da je jedan Amerikanac bio umiješan u zarobljavanju jednoga socijalnog radnika. U međuvremenu McGee i Bishop propitkuju DiNozzovo neobično ponašanje.

Gibbs i tim kreću u istragu nakon ubojstva mornaričkog poručnika koji je prvi otvoreni gay pripadnik Mornarice koji treba dobiti Medalju časti. Također, kako se približava termin poroda njegove žene, Palmer se priprema za očinstvo darivanjem djeteta u NCIS-ovu uredu.

12. sezona, epizoda 14 - 15 - 25. veljače

DiNozzo se vraća na vojnu akademiju koju je pohađao kao tinejdžer, nakon što ubijenog marinca i studenta te škole pronađu kako stišće fotografiju jednoga trenutačnog studenta. Također, Bishop i njezin muž pozivaju Gibbsa i tim na posebnu večeru.

NCIS-ov tim misli da Gibbsov zakleti neprijatelj stoji iza eksplozije na samitu o globalnom terorizmu, ali Gibbs odluči ne sudjelovati u istrazi da bi pomogao žalošću shrvanom Fornellu, čiji je život na rubu toga da se raspadne nakon ubojstva njegove žene.

12. sezona, epizoda 16 - 17 - 26. veljače

Tajni identitet stvoren za jedan od Gibbsovih tajnih slučajeva prije 20 godina ponovno se pojavljuje nakon što je otkriveno da je žrtva ubojstva živjela pod tim lažnim imenom.

Dokaz iz NCIS-ova slučaja ubojstva otkriva kako je jedna rijetka posuđena slika zamijenjena za lažnu, zbog čega DiNozzo stariji otkriva timu svoje znanje i kontakte o crnom tržištu umjetnina.

12. sezona, epizoda 18 - 19 - 27. veljače

Nakon što pronađu tijelo lopova u kući jednog marinca, NCIS otkriva telefonsku karticu jedne terorističke skupine koju prate Delilah i Ministarstvo obrane. Margo Harshman vraća se kao McGeejeva djevojka Delilah Fielding.

Ubojstvo dočasnika izbacuje trag u neriješenom slučaju bombe na aerodromu starom 40 godina, koji je Gibbsu i DiNozzu dodijeljen posljednje dvije godine. Također, McGee je ljubomoran što prethodno nije upućen u taj neriješeni slučaj.

12. sezona, epizoda 20 - 21. - 28. veljače

DiNozzo radi u paru sa svojom djevojkom, specijalnom agenticom ATF-a Zoé
Keates, nakon što dokazi otkriju da je oružje kojim je počinjeno ubojstvo u jednom NCIS-ovu slučaju prvotno kupljeno za kontroverznu ATF-ovu operaciju postavljanja klopke po imenu „Operacija brzi i žestoki“. Također, Anthony DiNozzo stariji vraća se u grad na posebnu večeru da bi upoznao djevojku svoga sina.

Gibbs i Bishop putuju u Afganistan nakon što je ubojstvo marinca u Washingtonu dovedeno u vezu s terorističkom skupinom koja drži jednoga drugog marinca kao taoca u inozemstvu. Također, DiNozzo se uzruja kad McGeeja odaberu za novo lice NCIS-a za sve regrutacijske brošure.

Uzbudljivu kriminalističku seriju 'Navy CIS' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi