NAVY CIS, 23 - 27. srpnja

NAVY CIS 13. sezona - 5
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose.

13. sez., 19. ep. - 23. srpnja

NCIS-ov tim mora utvrditi tko laže, žena ili ljubavnica, nakon što svaka od njih optuži onu drugu da je ubila mornaričkoga časnika za odnose s javnošću. Također, Anthony DiNozzo st. (Robert Wagner) pomogne beskućnici koja vjeruje da je on njezin otac.

13. sez., 20. ep. - 24. srpnja

Nakon što Tonyjev identitet ukrade više počinitelja, lažni specijalni agenti DiNozzi počnu ucjenjivati senatore, u NCIS-u.

13. sez., 21. ep. - 25. srpnja

Gibbs i viši FBI-ev agent T. C. Fornell (Joe Spano) udružuju se nakon što dvojica britanskih zatvorenika, među kojima je bivši špijun, pobjegnu i stignu u SAD preko teretnoga kontejnera. Također, McGee je zaposlen na traženju stana i odlučan otkriti kako je DiNozzo kupio svoj raskošni stan.

13. sez., 22. ep. - 26. srpnja

Kad jedan 14-godišnjak osujeti provalu u kuću, Gibbs posumnja da im taj tinejdžer uskraćuje relevantne detalje. Također, direktor Vance i viši FBI-ev agent Fornell putuju u Londonu u sklopu tekućega slučaja pobjegloga britanskoga špijuna. U ovoj se epizodi pojavljuje prva dama Michelle Obama kad primi Gibbsa i ženu jednoga marinca u Bijelu kuću na okruglom stolu «Udružimo snage» supruga vojnika. «Udružimo snage» nacionalna je inicijativa kojom se sve Amerikance poziva da se okupe oko pripadnika oružanih snaga, veterana i njihovih obitelji te im pruže potporu preko zdravstvenih i obrazovnih mogućnosti te zapošljavanja.

13. sez., 23. ep. - 27. srpnja

NCIS-ov tim, zajedno s FBI-em i MI6, nastavljaju s međunarodnim lovom na pobjegloga britanskog špijuna koji je jednoga svog kolegu ostavio da se bori za život na intenzivnoj.

Seriju 'Navy CIS' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!Tagovi