Navy CIS, 23. - 27. rujna

Navy CIS, 10. sezona - 5
,
hr_HR

Dinamični tim dat će sve od sebe kako bi riješio i najteže slučajeve, i to na dobro poznat, samo njima svojstven način koji uvijek uključuje dozu humora.

10. sezona, epizoda 19 - 20 - 23. rujna

 Snažna oluja dovodi NCIS-ov tim na američki ratni brod Borealis na kojem svi postaju osumnjičenima nakon što poprište zločina pruži dokaze da majka priroda nije bila jedini krivac. Napetost raste kad McGee otkrije da je njegov otuđeni otac, admiral mornarice John McGee, bio na brodu tijekom tog incidenta.

Mornarička se rezervistkinja vraća kući, no njezin je suprug nestao, a dnevna je soba prekrivena krvlju pa moli NCIS-ov tim da ga vrati kući. U međuvremenu, Tony sumnja da Ziva planira rizičan potez kako bi osvetila smrt svoga oca.

10. sezona, epizoda 21 - 22 - 24. rujna

 Dok NCIS-ov tim istražuje ubojstvo Mossadova agenta u Virginiji, Tony i Ziva odlaze u Berlin u potragu za ubojicom njezina oca.

Kako bi se osvetili za ubojstvo Elija Davida i Jackie Vance, NCIS-ov tim grozničavo traži Bodnara unatoč naredbi Ministarstva domovinske sigurnosti da odustanu od toga slučaja.

10. sezona, epizoda 23 - 24 - 25. rujna

 Istražitelj Ministarstva obrane ispituje odgovor NCIS-ova tima na Bodnarov slučaj ubojstva Zivina oca i Vanceove supruge. Tim u međuvremenu istražuje pati li jedan narednik od paranoje ili su njegove tvrdnje da ga netko prati doista povezane sa stvari koja se tiče nacionalne sigurnosti.

U završnici desete sezone, međunarodna potjera za ubojicom Elija Davida i Jackie Vance pretvara se u savezni lov na vještice protiv Gibbsa i njegova tima koji propitkuje njihove nekonvencionalne metode i prijeti budućnosti njihove agencije.

11. sezona, epizoda 1 - 2 - 26. rujna

 Nakon eksplozije tijekom formalnog domjenka u Washingtonu, Parsons preuzima novu ulogu u agenciji NCIS, a Gibbsovu timu i dalje nedostaju tri agenta u premijernom nastavku 11. sezone serije „Navy CIS“.

Gibbs i njegov tim traže teroristički lanac u zemlji, a Tony putuje na misiju u Izrael kako bi pronašao Zivu.

11. sezona, epizoda 3 - 4 - 27. rujna

 NCIS-ovi agenti oslanjaju se na twitter u potrazi za nestalim mornaričkim poručnikom. U međuvremenu Mcgee je zametnuo značku, ali to krije od Gibbsa i nadređenih.

Ubojstvo žene koja oponaša preminula vojnika dovest će Gibbsa do afganistanskog skloništa za žene za koje se nekoć zalagao Mike Franks.
Muse Watson je u gostujućoj ulozi kao Mike Franks.

 

Uzbudljivu kriminalističku seriju 'Navy CIS' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi