NAVY CIS, 2. - 6. srpnja

NAVY CIS 13. sezona - 3
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose.

12. sez., 23. - 24. ep. - 2. srpnja

NCIS-ov cyber slučaj pretvara se u ujedinjenu globalnu akciju nakon što dokazi potvrde da „The Calling”, međunarodna teroristička skupina koja regrutira djecu preko interneta, kupuje S-bombe na crnom tržištu.

NCIS grozničavo istražuje globalnu terorističku skupinu koja regrutira tinejdžere preko interneta, nakon smrtonosnoga bombaškog napada u inozemstvu koji rezultira emotivnim i iznenađujućim gubitkom za tim, u završnici 12. sezone NCIS-a. Mimi Rogers gostuje kao CIA-ina službenica Joanna Teague.

13. sez., 1. - 2. ep. - 3. srpnja

Gibbs se bori za život na mornaričkome bolničkom brodu nakon što je upucan, dok DiNozzo i Joanna Teague putuju u Šangaj da bi pokušali srušiti Calling u premijeri 13. sezone NCIS-a.

Gibbs daje timu zadatak da pomogne DEA-inu agentu Luisu Mitchellu (John Gabriel) na slučaju koji nikako da se riješi, no DiNozzo otkriva da ima još toga u Gibbsovoj osobnoj povezanosti s agentom i njegovoj želji da mu pomogne uspjeti. Također, tim trača o Gibbsovu novom izgledu nakon što zamijeni standardnu vojnu frizuru i polo-majice modernom frizurom i košuljom skrojenom za njega.

13. sez., 3. - 4. ep. - 4. srpnja

Nakon što pronađu ubijenoga marinca u Quanticu nekoliko sati nakon što je nazvao Gibbsa da bi s njim razgovarao o mogućem slučaju, Bishop i McGee pod krinkom vjenčanoga para provode nadzor nad jednim poručnikom marincem i njegovom suprugom.

Vance se udružuje s Gibbsom i vraća na terensku dužnost kad povežu jedan slučaj ubojstva s bivšim agentom NCIS-a kojega je strpao u zatvor zbog krađe dokaza.

13. sez., 5. - 6. ep. - 5. srpnja

Dok je u posjetu farmaceutskom laboratoriju zbog slučaja ubojstva, Abby ostane zatočena bez ikakve komunikacije s vanjskim svijetom nakon što naoružani muškarci osvoje zgradu i zaposlenike uzmu za taoce.

Kad shvate da se ubojstvo časničkog namjesnika podudara s načinom djelovanja jednoga serijskog ubojice, NCIS-ov tim mora odrediti je li on najnovija žrtva tog serijskog ubojice ili je to djelo nekog imitatora. Također, McGee i Delilah moraju naučiti raditi kompromise prije nego što počnu živjeti zajedno.

13. sez., 7. - 8. ep. - 6. srpnja

NCIS-ov slučaj ubojstva mornaričkog kapetana korvete prisili Duckyja da otkrije svoju pripadnost tajnom društvu koje rješava neriješene slučajeve.

DiNozzo se opet nalazi sa svojom bivšom djevojkom Jeanne Benoit kad pobunjenici u Sudanu napadnu skupinu liječnika volontera, među kojima je i njezin suprug. DiNozzo i McGee putuju na mjesto zločina tog slučaja ubojstva i otmice te se pridružuju potrazi za nestalim liječnicima.

Seriju 'Navy CIS' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!

 Tagovi