Navy CIS, 2. - 6. rujna

Navy CIS 9. sezona - 1
,
Navy CIS 9. sezona - 1
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose.

9. sezona, epizoda 13 -14 - 2. rujna

Kad mornaričku kapetanicu korvete pronađu mrtvu u zgradi koja se gradi, NCIS mora pronaći ubojicu, a pritom ih ometa njezin shrvani suprug, koji je detektiv. U međuvremenu, Ziva zbog Rayeva povratka počinje razmišljati o svojoj budućnosti.

Čovjek puca u Gibbsa dok on ispija svoju jutarnju kavu, što ga natjera da preispita odluke koje je donio u prošlosti i sadašnjosti, u 200-toj epizodi NCIS-a.

9. sezona, epizoda 15 - 16 - 3. rujna

Kad mornaričkoga kapetana pronađu mrtva s neobičnim kostimom skrivenim pod njegovom uniformom, NCIS otkriva tajno društvo stvarnih superjunaka i mora pronaći počinitelja.

Kad važnog mornaričkog rezervista pronađu mrtva, Gibbs se konfrontira s dr. Samanthom Ryan iz odjela za psihološke operacije kako bi otkrio istinu koja leži iza potencijalnog samoubojstva. U međuvremenu, DiNozzo se svađa s računovodstvom nakon što je vidio McGeejevu plaću.

9. sezona, epizoda 17 - 18 - 4. rujna

Ugrožene su strogo povjerljive informacije iz mornaričkog istraživačkog laboratorija nakon što ubojstvo nadnarednika povežu s međunarodnim trgovcem oružja. U međuvremenu, agent novak Ned Dorneget pokušava laskajući Gibbsu dobiti mjesto u timu.

Tajnik mornarice udružuje Gibbsa s dr. Samanthom Ryan nakon što je netko iznutra odao tajne informacije.

9. sezona, epizoda 19 - 20  - 5. rujna

Šogor direktora Vancea glavni je osumnjičeni u istrazi ubojstva narednika, koju vode Gibbs i NCIS-ov tim.

Nakon ubojstva marinca Tony i Ziva pridružuju se Zivinoj dugogodišnjoj prijateljici i mentorici u Kolumbiji u potrazi za nestalim mornaričkim poručnikom i mornaričkim kapelanom. U međuvremenu, Jimmy Palmer odlučuje tko će mu biti kum na vjenčanju.

9. sezona, epizoda 21 - 22 - 6. rujna

Nakon što je požar u skladištu otkrio nestale mornaričke dokumente, što je predstavljalo potencijalnu prijetnju nacionalnoj sigurnosti, NCIS-ov se tim pridružuje istrazi policije iz Baltimorea, a Tony se ponovno sreće s dječakom iz svoje prošlosti.

NCIS u istrazi požara na mornaričkom brodu otkriva dokaze koji podižu razinu sigurnosti na američkim mornaričkim plovilima širom svijeta. U međuvremenu, DiNozzo i Ziva putuju u Italiju nakon pronalaska eksplozivne naprave na mornaričkom brodu.

Kriminalističku seriju 'Navy CIS' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi