Navy CIS, 2. - 6. listopada

Navy CIS 14. sezona - 21
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose. Na čelu tima je specijalni agent Leroy Jethro Gibbs.

 14. sez., 11. ep. - 2. listopada

Nakon što propadne tajna operacija u slučaju poslovnog čovjeka koji terorističkim činovima manipulira burzom vrijednosnica, ekipa Navy CIS-a traži nove tragove. Uz to, Bishop i Qasim (Rafi Silver) zajedno dolaze do prekretnice u slučaju.

14. sez., 12. ep. - 3. listopada

Nakon što ugleda brata jednog od „Navy CIS-ovih najtraženijih zločinaca“, Gibbs odmah preuzima svoj nekadašnji identitet i odlazi na tajni zadatak u njihovu ozloglašenu protuvladinu miliciju. Uz to, Bishop i Reeves surađuju u neslužbenoj istrazi.

14. sez., 13. ep. - 4. listopada

Tijekom Navy CIS-ove istrage nalijetanja vozila na žrtvu i bijega s mjesta nesreće, Palmer prilazi strancu na vanjskom rubu zgrade i pokušava mu spasiti život.

14. sez., 14. ep. 5. - listopada

Ubojstvo mornaričkog dočasnika u gradiću nadomak Washingtona ponovno će potaknuti Navy CIS na suradnju sa „Sherlockima“, istražiteljskom ekipom koja se financira iz privatnih izvora, a koja ima i novog člana, Anthonyja DiNozza Starijeg (Robert Wagner).

14. sez., 15. ep. - 6. listopada

U specijalnoj epizodi: nakon što je Abbyn think tank o domovinskoj sigurnosti kompromitiran, a ona dođe u posjed prave bombe, ekipa Navy CIS-a otkriva da je vođa grupe ubijen i da je ukradena bilježnica sa zapisanim teoretskim scenarijima ubojitih napada.

 Tagovi