NAVY CIS, 16. - 20. srpnja

NAVY CIS 13. sezona - 4
,
hr_HR

Kriminalističku obradu provodi specijalni tim zadužen za svaki zločin u kojemu postoji tračak sumnje da je povezan s mornaricom ili marincima, bez obzira na čin koji subjekti nose.

13. sez., 14. ep. - 16. srpnja

Kad mornara na duboko ronjenje ubiju na poslu, njegovo tijelo i osumnjičeni suradnici moraju četiri dana ostati u dekompresijskoj komori, dok NCIS-ov tim provodi neortodoksnu istragu izvan komore.

13. sez., 15. ep. - 17. srpnja

Kad tajnica mornarice Sarah Porter (Leslie Hope) dozna da su joj oteli kćer, NCIS-ov tim udružuje se s FBI-em da bi pratio slučaj, utvrdio motiv i vratio je kući. Također, McGeejeva prijateljica iz djetinjstva specijalna agentica NCIS-a Valerie Page (Christina Chang) u gradu je da bi pomogla timu u obuci iz naprednih taktika.

13. sez., 16. ep. - 18. srpnja

Doktor Cyril Taft (Jon Cryer) doživljava uzbuđenje jednoga NCIS-ova slučaja nakon što mu je dodijeljena kirurška dužnost zbog Gibbsova sumnjivca i otkriva ključni dokaz. Također, DiNozzo posjećuje Jeanne Benoit (Scottie Thompson) dok juri za tragom koji uključuje liječnice u Sudanu.

13. sez., 17. ep. - 19. srpnja

Privatni planovi NCIS-ovih agenata prekinuti su kad svaki od njih otkrije pogreške u naizgled jasnom zaključenom slučaju. Također, McGee i Delilah (Margo Harshman) svađaju se oko važnosti nerazgovaranja o poslu za vrijeme večere, dok DiNozzo dosađuje ženi s kojom je izašao pričom o poslu.

13. sez., 18. ep. - 20. srpnja

NCIS-ov tim ponovno ispituje zasjedu na skupinu snajperista iz Specijalnih operacija u Iraku nakon što jedan američki par napadnu u istome tom području šest mjeseci poslije. Kad Gibbs otkrije da treba svjedočanstvo jedinog preživjelog, nadnarednika marinca Aarona Davisa (Taye Diggs), pokušava se povezati s tim ranjenim ratnikom kojega liječe zbog PTSP-a u Medicinskom centru Walter Reed, u 300. epizodi NCIS-a.

Seriju 'Navy CIS' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!Tagovi