Navy CIS, 13. sezona

Navy CIS, 13. sezona - 5
,
hr_HR

PON - PET 20.05

(NCIS), SAD, 2015./2016., kriminalistička serija
Tvorci serije: Donald P. Bellisario, Don McGill

13. sezona, 24 epizode

Glume:
Mark Harmon - Leroy Jethro Gibbs
Michael Weatherly - Anthony DiNozzo
Sean Murray - Timothy McGee
Pauley Perrette - Abby Sciuto
David McCallum - dr. Donald Mallard-Ducky
Rocky Carroll - Leon Vance

Doma TV svojim gledateljima na male ekrane donosi trinaestu sezonu kriminalističke hit-serije o omiljenim specijalnim agentima koji istražuju zločine povezane s mornaricom ili marincima na čelu s Leroyem Jethrom Gibbsom (Mark Harmon). Od terorističkih prijetnji do pitanja nacionalne sigurnosti, ovi agenti uspješno se bave zanimljivim slučajevima i zatvaraju najopasnije zločince, a kao i u svakoj sezoni dosad, ni u novoj neće nedostajati njihova prepoznatljivog humora.

 

O glumcima:

MARK HARMON
(Leroy Jethro Gibbs)

Harmon je rođen i odrastao u Južnoj Kaliforniji, gdje je pohađao UCLA i diplomirao komunikologiju. Glumački talent priskrbio mu je više nominacija za Emmy i Zlatni globusom tijekom karijere. Za Emmy je bio nominiran za najboljega gostujućega glumca u dramskoj seriji 'Zapadno krilo'. Dobio je dvije uzastopne nominacije za Zlatni globus za ulogu u seriji 'Reasonable Doubts'' te za najbolju mušku ulogu u televizijskom filmu 'After the Promise', ali i za ulogu serijskog ubojice Teda Bundyja u filmu 'The Deliberate Stranger'.

MICHAEL WEATHERLY
(Anthony DiNozzo)

Weatherly je rođen u New Yorku. Odustao je od fakulteta kako bi se posvetio glumačkoj karijeri, a paralelno je svirao i u bendu. Prva uloga bila je u 'Cosby Showu', gdje je glumio cimera Thea Huxtablea. Također je glumio i u serijama kao što su 'Spy Game', 'Ally McBeal', 'Anđeo tame', 'JAG' i 'Čarobnice'. Glumio je i u filmovima 'Posljednji dani diska', 'Cabin by the Lake', 'Brzi na okidaču' i 'Venus and Mars'.

SEAN MURRAY
(Timothy McGee)
Sean Murray rođen je u Marylandu. Na televiziji je, između ostaloga, igrao glavnu ulogu u seriji 'The Random Years' te sporednu ulogu u CBS-ovoj seriji 'Harts of the West'. Ostvario je gostujuće uloge u brojnim serijama, uključujući 'JAG' te 'Školske tajne' i 'Hitna služba'.

PAULEY PERRETTE
(Abby Sciuto)

Pauley Perrette rođena je u New Orleansu, a odrastala po cijelom američkom Jugu. Ima diplomu s preddiplomskog studija sociologije, psihologije i kriminalistike, a odustala je od diplomskog studija kriminalistike kako bi se posvetila glumi u New Yorku. Glumila je u serijama kao što su 'The Drew Carey Show', 'Jesse', 'Time of Your Life', '24', 'Dawson's Creek', 'Frasier' i 'JAG'.

 

Seriju 'Navy CIS' gledajte od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u! Više o trinaestoj sezoni saznajte OVDJE.Tagovi