Navy CIS, 11. - 15. studenog

Slika nije dostupna
,
Slika nije dostupna
hr_HR

Dinamični tim dat će sve od sebe kako bi riješio i najteže slučajeve, i to na dobro poznat, samo njima svojstven način koji uvijek uključuje dozu humora.

14. sezona, epizoda 17 - 18 - 11. studenog

McGee otkriva da mu je netko ispreturao cijeli stan. Riječ je o pljačkašu koji pokušava pronaći predmet velike vrijednosti koji je negdje u stanu skrio osuđivani kriminalac koji je prethodno živio u tom stanu. Uz to, kongresnica Flemming (Mary Stuart Masterson) pokušava uvjeriti ravnatelja Vancea da karijeru nastavi u politici.

Kako bi ispunili želju na samrtnoj postelji jednoga mornara, Gibbs i ekipa Navy CIS-a ponovno istražuju slučaj ubojstva koji je prvotno proglašen nesretnim slučajem. Uz to, ovaj slučaj podsjeća Torresa na tragično razdoblje u njegovoj prošlosti.

14. sezona, epizoda 19 - 20 - 12. studenog

Marinac je ubijen na priredbi upriličenoj u čast dobrotvornoj organizaciji Honor Flight Network koja besplatno vodi veterane u posjet memorijalnim mjestima iz 2. svjetskog, Korejskog i Vijetnamskog rata. Ekipa Navy CIS-a mora se osloniti na iritantnog vijetnamskog veterana Henryja Rogersa (Bruce McGill) kako bi doznala kuda se žrtva kretala tog dana. Uz to, McGee i Bishop istražuju sočan trač u vezi s Quinn i Torresom.

Nakon što je prijenosno računalo viceadmirala zaraženo virusom, on traži od McGeeja i ekipe Navy CIS-a da pronađu hakera prije nego što računalni virus uništi njegove osobne i poslovne datoteke. Uz to, Alex uzima odmor kako bi pomogla svojoj majci Marie Quinn (Mercedes Ruehl) nakon što ona dobije poruku u kojoj piše “911”.

14. sezona, epizoda 21 - 22 - 13. studenog

Nakon što ubojstvo marinca povežu sa zločinačkom bajkerskom bandom u kojoj je godinu dana proveo na tajnom zadatku, Torres se mora osloniti na stare bilješke i kontakte.

U nacionalnom parku pronađen je ubijeni narednik marinaca te Gibbs i ekipa Navy CIS-a udružuju snage s narednicom konjičke policijske postrojbe May Dawson (Elisabeth Röhm) kako bi riješili niz povezanih zločina u parku.

14. sezona, epizoda 23 - 24 - 14. studenog

Stres zbog skorog McGeejeva i Delilina (Margo Harshman) vjenčanja čini svoje i Delilah završava u bolnici. Uz to, ekipa Navy CIS-a odlazi na pučinu nakon što na mornaričkom razaraču mladi i zdravi dočasnik umre u snu.

Gibbs, McGee i Torres odlaze u zabačeno područje u Paragvaju koje je pod kontrolom nasilne skupine pobunjenika. Cilj im je pronaći nestalog mornaričkog specijalca koji je nestao tijekom posve običnog izleta.

15. sezona, epizoda 1 - 2 - 15. studenog

Ekipa Navy CIS-a nastavlja tragati za Gibbsom i McGeejem dva mjeseca nakon njihova nestanka u Paragvaju. Vance i Torres pozvani su na saslušanje u kongres u vezi s neuspjelom paragvajskom misijom.

Ekipa istražuje ubojstvo mornaričkog poručnika čije je truplo nađeno na mjesnom groblju. Gibbs i McGee moraju proći psihijatrijski pregled dr. Grace Cofalone prije nego što službeno nastave raditi.

Uzbudljivu kriminalističku seriju 'Navy CIS' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi