Navy CIS, 5. sezona

Navy CIS 4. SEZONA
,
hr_HR

PON - PET 20.05

Navy CIS, 5. sezona
Autor i izvršni producent: Donald P. Bellisario
Izvršni producenti: Chas. Floyd Johnson, Shane Brennan i Donald P. Bellisario
 

U petoj sezoni tim NCIS opet dolazi u razna iskušenja kako bi istražio zločine koji su na bilo koji način povezani s marincima ili mornaricom. U novim nastavcima glumačku ekipu će dodatno pojačati glumac Armand Assante u ulozi krijumčara oružjem.

 

ULOGE:

Mark Harmon…..Leroy Jethro Gibbs

Svojim glumačkim talentom Mark Harman zaradio je brojne prestižne nagrade i nominacije. Nominaciju za nagradu Emmy u kategoriji za najbolju sporednu ulogu zaslužio je nastupom u još jednoj izuzetno hvaljenoj seriji 'Zapadno krilo'. Dvije godine za redom nominiran je za nagradu Zlatni globus za ulogu u seriji 'Reasonable Doubts'. Nagrađivan je i za svoj nastup u seriji 'Chicago Hope'. U seriji NCIS utjelovljuje Specijalnog agenta Leroya Jethroa Gibbsa bivšeg marinca časnika čijim istražiteljskim sposobnostima nema premca.

Michael Weatherly …..Anthony DiNozzo
Michael Weatherly poznat je po svojoj ulozi Logana u seriji 'Tamni Anđeo'. Svoju je televizijsku karijeru počeo u sada već kultnom 'The Cosby Showu'. Ostvario je i nekoliko zapaženih filmskih uloga. U Navy CIS-u ga gledamo kao bivšeg detektiva za ubojstva. Ponekad djeluje kao vječiti adolescent, no njegov je instinkt na terenu superioran i nezamjenjiv.

Cote de Pablo …..Ziva David
Ova rođena Čileanka karijeru je započela glumeći u sapunici ‘All My Children’, a vodila je i vlastiti talk show ‘Control’. U Navy CIS–u tumači ulogu Zive David, bivše agentice Mosada.

Pauley Perrette…..Abby Sciuto
Pauley Perrette iskazala se u serijama 'CSI', 'Murder One' te '24', a gledali smo je i u izvrsnom filmu 'Put do slave'. Osim što se bavi glumom Perrette je i pjesnikinja, glazbenica, aktivistica u borbi za ljudska prava, književnica, fotografkinja i producentica. Kao Abby Sciuto u Navy CIS-u ona je vrhunska znanstvenica forenzičarka čiji crni humor savršeno odgovara njenom ekscentričnom 'darkerskom' stilu odijevanja.

Sean Murray …..Timothy McGee
Murray je gostovao u brojnim poznatim i rado gledanim serijama kao što su 'JAG', 'Boston Public' i 'Hitna služba'. U Navy CIS–u ga gledamo kao briljantnog kompjuterskog stručnjaka čije znanje nije zasjenila njegova nesigurnost na terenu.

David McCallum…..Dr. Donald "Ducky" Mallard
David McCallum rođen je u Škotskoj iz koje je u Ameriku doselio 1961. Impresivan je broj od 30 knjiga na kasetama kojima je posudio svoj glas. Za ulogu Illya Kuryakina u 'The Man from U.N.C.L.E.' nominiran je za dvije nagrade Emmy. U Navy CIS–u glumi nezamjenjivog asistenta tima, medicinskog vještaka dr. Donalda Mallarda.

 

Seriju 'Navy CIS' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u! Više o petoj sezoni pročitajte OVDJE.Tagovi