Najškrtije škrtice, 9. - 13. listopada

img placeholder
,
hr_HR

Skupina štedljivaca pokazuje što uistinu znači stegnuti remen!

2. sez., 5.-6. ep. - 9. listopada

Kako bi ostvario san da postane profesionalni hrvač, Matt Rivera smanjuje životne troškove na 300 dolara na mjesec tako što živi s mamom i održava hrvačku formu u improviziranoj kućnoj teretani. U ovoj epizodi Matt mora što jeftinije otputovati iz New Yorka u Kentucky na audiciju za hrvačku ligu TNA.
Najškrtija škrtica Sarah Anderson svaki mjesec štedi na stanarini i računima za režije tako što živi sa sestrom i njezinom obitelji. Na hrani štedi tako da uvijek pokupi sve ostatke s domjenaka koje njezina obitelj opskrbljuje kao tvrtka za catering. Sarinoj je obitelji dojadila ta škrtost i tjera je da potroši na fine stvari u životu.

Bračni par O’Brien odbija kupovati nove stvari i domišlja se kako popraviti ono što se pokvari. Kako bi prodali kuću u kojoj žive više od 10 godina, moraju malo potrošiti na uređenje. Par se na svoj škrt način priprema za što jeftiniji dan otvorenih vrata.
Aimee Elizabeth raspolaže s 5,3 milijuna dolara, ali odbija na mjesec potrošiti više od tisuću dolara. Škrtost pokazuje tako što gasi bojler za vodu, angažira bivšeg muža za kućanske poslove i gostima posluži hranu za mačke. Aimee mora na poslovni sastanak u Los Angelesu i planira putovati besplatno.

2. sez., 7.-8. ep. - 10. listopada

Kućanica iz Ute Jordan Page uspijeva za troškove peteročlane obitelji potrošiti samo 1400 dolara na mjesec. Racionirajući sve troškove u kući i žicajući od susjeda ostatke, Jordan na hranu potroši manje od 200 dolara na mjesec. U ovoj epizodi Jordan tu svotu namjerava čak i smanjiti tako da napravi farmu u svojem dvorištu u finom predgrađu.
40-godišnji Michael McSurley stalno smišlja nove uštede. Michael sve iskoristi nekoliko puta pa nakon što se okupa u kadi, tom vodom pere posuđe i rublje. Mjesečni račun uspio je smanjiti na samo 15 dolara, ali nada se da će ga svojim najnovijim izumom svesti na nulu.

Stephanie je tako škrta da se njezin dečko Patrick srami jer smatra da imaju dovoljno novca. Poslije tri godine Patrick napokon skupi hrabrost i pozove prijatelje da zajedno gledaju utakmicu američkog nogometa. Stephanie nije presretna zbog toga, ali smisli kako da ta zabava ne premaši njezin krajnje štedljiv budžet.
Larry je najškrtiji automehaničar u Teksasu. Izbjegava plaćanje stanarine tako da i stanuje i radi u svojoj garaži. Larry spava u automobilima, priprema hranu na roštilju i pere se u sudoperu. Kad mu dobar prijatelj ugovori spoj naslijepo, Larry pokušava zadiviti djevojku bez trošenja novca.
 

2. sez., 9. ep. - 11. listopada

U životu i u smrti, na svadbama, rođendanima i godišnjicama braka, neke najškrtije škrtice posežu za krajnostima samo da ne moraju trošiti. I to ne samo na velikim događajima nego i na malima. U kupaonici, spavaćoj sobi pa čak i u kuhinji, ti se škrci pridržavaju ograničenja budžeta koja su si sami nametnuli. Prekopavaju kontejnere u potrazi za hranom, darovima i dječjim potrepštinama. Nose kući tuđe ostatke hrane, recikliraju papirnate rupčiće i višestruko iskorištavaju vodu iz kade. A to su samo neke od njihovih taktika štednje. U ovoj posebnoj jednosatnoj epizodi Najškrtijih škrtica prikazujemo najekstremnije scene iz prvih dviju sezona serije.

3. sez., 1. ep. - 12. listopada

Nova upotreba cvijeća za pogrebe, opremanje kreveta rabljenom hotelskom posteljinom, kupovanje seksi donjeg rublja u trgovinama rabljenom odjećom ili planiranje obnove bračnih zavjeta za neznatnu cijenu neki su od dokaza da ljubav može biti besplatna ako se držite Vodiča za ljubav najškrtijih škrtica.

3. sez., 2.-3. ep. - 13. listopada

Najškrtije škrtice Karen i Barry ne mogu podnijeti zamisao da moraju trošiti novac. Makar pekli doručak na automobilskom motoru ili si sami doma izvadili zub, nijedan zadatak nije prevelik, a nijedna ušteda premala.

Todd Moriarty opsjednut je očuvanjem vrijednosti svoje imovine. Nastojeći održati svoj dom da izgleda kao nov, omotao je plastikom svoje stvari, sve od auta do kupaonice.

'Najškrtije škrtice' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV.

 Tagovi