Najškrtije škrtice, 2. - 6. listopada

img placeholder
,
hr_HR

Skupina štedljivaca pokazuje što uistinu znači stegnuti remen!

1. - 2. ep. - 2. listopada

Kopačica po kontejnerima Kate Hashimoto vodi nas kroz svoj superškrt način života. Na večeru je pozvala goste koji uskoro doznaju da još nisu kušali ovakvu domaću hranu.

Škrtac Terence Candell jedva troši novac. Odbija kupovati pokućstvo i nikad ne izvodi obitelj u restoran. Kad organiziraju vrlo posebnu obiteljsku večeru, Terence svima strogo ograniči koliko se smije potrošiti. A mladi Greg Insco svoju škrtost izražava i na prvom spoju.


3. - 4. ep. - 3. listopada

Gledamo kako prolazi najškrtija škrtica Victoria Hunt kad se k njoj privremeno useli dečko Steve da provjeri može li podnijeti njezin život bez pranja i puštanja vode u zahodu.Najškrtije škrtice Abdul Mohammed i Vickie Smith dižu škrtost na posve novu razinu, od cjenkanja oko torte za godišnjicu braka do objedovanja kućnog ljubimca.

 

5. - 6. ep. - 4. listopada

Najškrtija škrtica Jeff Yeager vozi se biciklom kako bi uštedio na gorivu, spava na kauču svojih prijatelja i odužuje im se tako da im priprema ogavna jela.

Najškrtije škrtice Ben Livingston i Roy Haynes razmeću se škrtarenjem. Ben priređuje zabavu za 4 dolara, a Roy zamrzne sve što ima.

2. sez., ep. 1. - 2. - 5. listopada

Karissa i njezin muž Rick najškrtiji su bračni par na svijetu. Dijeleći neke stvari na način nezamisliv većini parova i prateći pojedinačne troškove, svake godine u kućanstvu uštede više od sedam tisuća dolara. U ovoj epizodi Rick i Karissa pokazuju kako se planira najjeftiniji pogreb svih vremena.
Torski Arnold troši na mjesec samo 1200 dolara na kućanstvo, svog muža i sina tako da ide u krajnosti poput spaljivanja smeća u vlastitom dvorištu. Za 10. rođendan svog sina Torski namjerava prirediti proslavu koja će biti jeftina, ali će se dugo pamtiti.

Majka dvoje djece Shelley Watson više od 20 godina škrtari u Mesi u Arizoni. Zahvaljujući radikalnom rezanju troškova, kao što je upotreba ventilatora umjesto klime ili metalne vješalice umjesto TV antene, ona na godinu uštedi gotovo 25 tisuća dolara. Ali najveći izazov predstavlja skoro vjenčanje kćeri Ashley. Pratimo kako Shelley uspijeva glazbu, lokal, hranu, ukrase i vjenčanicu platiti manje od tisuću dolara. Ali dok strogo pazi na troškove, istodobno mora ugoditi budućoj mladenki i mladoženjinoj majci.

2. sez, ep. 3. - 4. - 6. listopada

Iako je trudna osam mjeseci, Angel često posjećuje lokalna odlagališta otpada sa svojim suprugom Orlandom. Triput na tjedan kopaju po kontejnerima tražeći pokućstvo, odjeću pa čak i lijekove. U ovoj epizodi škrtice Angel i Orlando pripremaju se za svoje prvo dijete tako da izrađuju besplatnu pumpicu za izdajanje.
Mark živi u Las Vegasu, ali odbija potrošiti i novčić od svoje pristojne plaće. Umjesto toga, riskira zdravlje sudjelujući u kliničkim pokusima samo zato što se to plaća. U ovoj epizodi pratimo Markove pripreme za sljedeći klinički pokus. Odrezat će mu testise za 35 tisuća dolara.

Melody Rose za obiteljske troškove na mjesec potroši samo tisuću dolara poduzimajući doista krajnje škrte mjere. U krevetu spava sa suprugom i dvojicom sinova i svi se kupaju jedno za drugim u kadi punoj vode. Ali Melodyni će se troškovi udvostručiti jer u posjet dolazi kći s obitelji.
Vatrogasac Marlin Thomas naviknut je na spašavanje života. Ali kućanske troškove spašava tako da u kući postavlja oštra pravila za uštedu energije te posuđe na pranje nosi u vatrogasni dom. U ovoj se epizodi Marlin suočava s najvećim izazovom za štednju jer treba organizirati proslavu 16. rođendana svoje kćeri.
 Tagovi