Najškrtije škrtice, 16. - 20. listopada

img placeholder
,
hr_HR

Skupina štedljivaca pokazuje što uistinu znači stegnuti remen!

 3. sez., 4.-5. ep. - 16. listopada

Stjuardesa Steffanie vodi svoga dečka u odjel za nepreuzetu prtljagu nadajući se da će im to poboljšati vezu. Profesionalni vratar R. J. Andrews nema stalnu adresu, nego živi bez plaćanja stanarine u kućama koje čuva svih 365 dana u godini.

Kelley štedi tako da cijelu kuću izolira plastikom. A sad održava sate pilatesa u kući kako bi uštedjela 800 dolara na mjesec za najam svog studija. Pelin u svom salonu reže i kosu i troškove te sama priprema jeftine kozmetičke preparate za mladenku i djeveruše.

3. sez., 6.-7. ep. - 17. listopada

Otac obitelji Raul Pinto kopa po kantama u koje u praonici automobila prazne usisivače u potrazi za izgubljenim kovanicama. A Kia Cambridge ograničila se na jednu žvakaću gumu svaka tri dana.

Kućanica Jeni Cox vježba na spravama u trgovini sportskom opremom da ne bi plaćala članarinu za teretanu. Trgovkinja nekretninama Lisa DiMercurio za samo tri dolara uređuje i prikazuje kuće koje prodaje.

3. sez., 8.-9. ep. - 18. listopada

Lydia Abate pretražuje smrtovnice i posjećuje obitelji kako bi joj darovali pokojnikovu odjeću. Mason Roberts predstavlja svoju suprugu cijeloj svojoj obitelji škrtica.

Jamie u svom vrtu ima isključivo cvijeće od svile. Namjerava i cijeli travnjak zamijeniti umjetnom travom da izbjegne troškove održavanja. Justin se natječe za posao u prodaji obećavajući da će poslodavcu uštedjeti gomilu love.

3. sez., 10.-11. ep. - 19. listopada

Instruktor kuhanja Ron Maestri pokazuje kako jeftina tuna može imati okus jastoga. Rokerica Goldy Locks vrlo jeftino pretvara napuštenu bolnicu u svoj dom.

Nekoliko dana uoči vjenčanja škrti par Ann-Marie i Peter naveliko štede tražeći ukrase u kontejnerima. Njujorški šanker Anthony traži stan i odbija plaćati za New York uobičajeno visoke najamnine.

3. sez., 12. ep. - 20. listopada

Slijedimo skupinu škrtaca koji planiraju odmor bez otvaranja novčanika. Četveročlana obitelj dijeli jedan krevet na kat na ranču, a mama i kći u avion u ručnoj prtljazi unose svu odjeću i hranu.

 

'Najškrtije škrtice' pratite od ponedjeljka do petka u popodnevnom na Domi TV.

 Tagovi