Najgori scenarij, 11. - 14. studenog

najgori scenarij
,
najgori scenarij
hr_HR

Doma TV na male ekrane donosi novi uzbudljivi dokumentarni serijal u kojem stručnjak za preživljavanje Bear Grylls otkriva što treba učiniti u nizu različitih situacija koje su opasne po život.

1. sezona, epizoda 9 - 11. studenog

Stručnjak za preživljavanje Bear Grylls prikazuje situacije koje mogu biti opasne po život kako bi pokazao kako preživjeti najgori mogući scenarij. U ovoj epizodi Bear mora spasiti muškarca na litici poslije nezgode s biciklom. Potom trkom spašava živu glavu i nadmudrit će dva najbolja free runnera u zemlji.

1. sezona, epizoda 10 - 12. studenog

Stručnjak za preživljavanje Bear Grylls prikazuje situacije koje mogu biti opasne po život kako bi pokazao kako preživjeti najgori mogući scenarij. Ovoj epizodi Beara natjerava bijesni vozač poslije incidenta na cesti. Potom se bori protiv uspaničene mase u noćnom klubu i spašava ženu koju gaze tijekom požara.

1. sezona, epizoda 11 - 13. studenog

Stručnjak za preživljavanje Bear Grylls prikazuje situacije koje mogu biti opasne po život kako bi pokazao kako preživjeti najgori mogući scenarij. U ovoj epizodi Bear mora napraviti sigurnu sobu da bi se zaštitio od otrovnog oblaka para. Potom hita pomoći drugom muškarcu koji se slučajno zapalio na lokalnom roštilju.

1. sezona, epizoda 12 - 14. studenog

Stručnjak za preživljavanje Bear Grylls prikazuje situacije koje mogu biti opasne po život kako bi pokazao kako preživjeti najgori mogući scenarij. U ovoj epizodi Bear pomaže dvjema žrtvama pobjeći od noćnih uljeza. Potom mora pobjeći iz zgrade kako god zna, nakon što se našao u neprijateljskom okruženju.
 

Novu uzbudljivu dokumentarnu seriju 'Najgori scenarij' pratite od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Doma TV-u!Tagovi