Muškarac, žena i divljina, 10. - 14. kolovoza

Muškarac, žena i divljina 2. sezona - 1
,
Muškarac, žena i divljina 2. sezona - 1
hr_HR

Doma TV donosi zanimljivu i napetu avanturu bračnog para, Mykela i Ruth Hawke koji zajedničkim snagama testiraju tehnike preživljavanja. Nesvakidašnja dokumentarna emisija gledateljima će prikazati kako se ovaj par bori protiv izazova koje nosi majka priroda i na koji način preživjeti u surovim uvjetima.

2. sezona, epizoda 5 - 10. kolovoza

Kad se njihova splav ispuše na rubu močvare mangrove, Mykel i Ruth se nađu na pustom otoku na Bahamima. Dok par traži način da preživi, opasni teren krije još jedno iznenađenje: živi pijesak.

2. sezona, epizoda 6 - 11. kolovoza

U Amazoni je sezona poplava, a Mykel i Ruth su zapeli u nestabilnom kanuu. Šumsko tlo je pusto, pa par teško pronalazi hranu. Naposljetku uhvate ribu, ali imaju pune ruke posla kad ona privuče piranje.

2. sezona, epizoda 7 - 12. kolovoza

Mykel i Ruth nakon brodoloma zapnu na pustom otoku gdje nema izvora pitke vode. Od naplavljenog smeća moraju napraviti uređaj za destilaciju i klopku za ribe. Nečiji otpadci nekomu su blago.

2. sezona, epizoda 8 - 13. kolovoza

Kad se izgube u planinama na teritoriju indijanskog plemena Blackfoot blizu NP Glacier, Ruth upadne u ledeni potok te brzo padne u stanje hipotermije. Mykel mora brzo zapaliti vatru i pritom izbjeći upornog američkog crnog medvjeda.

2. sezona, epizoda 9 - 14. kolovoza

Zapeli na hladnom ledenjaku prepunom pukotina, naši su domaćini prisiljeni suočiti se s golemom, zaleđenom pustoši Aljaske. Moraju nadmudriti ledenu pustoš i njezine ubojite zamke kako bi s planine sišli na teritorij kojim vladaju medvjedi.

Ne propustite uzbudljive epizode avanturističke serije "Muškarac, žena i divljina" od ponedjeljka do petka na Doma TV-u! Tagovi