Mornar Popaj, 9. - 13. rujna

Mornar Popaj, 2. sezona
,
Mornar Popaj, 2. sezona
hr_HR

Uz ostale, dobro poznate likove – Olivu, Kiću, Peru Žderu i Badžu – Popaj će nas svakoga dana nasmijavati svojim morskim dogodovštinama!

2. sezona, epizoda 47 - 48. - 9. rujna

 Popajev tata i Badžo zavode istu ženu na oceanskom krstarenju. Natječu se tko će je osvojiti; Popajev tata jer se zaljubio, a Badžo jer je bogat. Na njihovu nesreću pojavi se Pero Ždero koji ponudi ženi hamburgere i osvoji njezino srce.

Popaj priča Kići priču za laku noć u kojoj je on Popaj iz džungle. Bwana Badžo lovac je koji naiđe na Popaja iz džungle kako spava i njegovu Olivu kako pere posuđe. Badžo uhvati Olivu i uspije pobjeći Popaju. Badžo spasi Olivu od zmije, a onda ona uvjerava Popaja da je Badžo ipak gospodin. Badžo ipak pokaže svoje pravo lice i odnese Olivu...

2. sezona, epizoda 49 - 50 - 10. rujna

 Pri kraju utakmice domaća ekipa gubi 49 : 0. Oliva udara, a Badžo hvata. Ona promašuje. Sljedeći je Kićo koji također promaši. Posljednji udarač Popaj mora spasiti dan.

Oliva je voditeljica na radio WOIL-u, a Popaj je reporter za promet. Badžo je reporter za radio WBLU koji želi uništiti radio WOIL. Skijalište bake Olive propada dok skijalištu njezina suparnika Badže odlično ide.

2. sezona, epizoda 51 - 52 - 11. rujna

 Pero Ždero član je žirija u konjičkom natjecanju, a Popaj, Oliva i Badžo su natjecatelji. Kićo također želi sudjelovati, ali nitko ga ne sluša. Kako bi pobijedili, konji moraju vući saonice pune kamenja od 50.000 tona. Natjecanje je počelo. Badžo je opet varao i stavio sliku fatalne kobile Marealin na naočnjake svog konja, koji se dao u trk prije nego što je Pero Ždero povikao "kreni".

Popaj i Oliva fotografiraju velikog točkastog kita u divnim pozama, a Badžo ga uzalud nastoji uloviti.

2. sezona, epizoda 53 - 54 - 12. rujna

 Dok mušketir Popaj skuplja oružje zbog novog zakona, kraljičina sluškinja Oliva dolazi s krunom punom dragulja za kraljev rođendan. Badžo čuje njihov razgovor i nakani ukrasti krunu, ali pametni ga Popaj nasamari i kralj sretno proslavi svoj rođendan.

Popaj i Badžo se jave na Olivin oglas i natječu jedan protiv drugoga kako bi postali njezini majstori. Pukovnik Mrvica pošalje Olivu i Alisu na tajnu misiju, na razočaranje narednice Prasak. Oliva pokuša Popaja i Badžu zainteresirati za promatranje ptica.

2. sezona, epizoda 55 - 56 - 13. rujna

 Vojnikinja Oliva upadne u nevolju kad joj predstave kompjuteriziranog robota. Badžo otkrije bijeli prah (snijeg) koji ohladi spilju koju dijeli s Popajem i Olivom. Vojnikinje Oliva i Alisa slijede naredbe sve dok im narednica Prasak ne kaže da se izgube.

Kad Olivin mačak pobjegne, Popaj i Badžo ga odu pronaći. Pukovnik Mrvica kaže narednici Prasak da organizira trening za vojnikinje Olivu i Alisu. Na naredničinu nesreću, djevojke ga uspješno završe. Oliva misli da će joj Popaj i Badžo pomoći s uređivanjem. Na njezino veliko iznenađenje dečki nisu ni od kakve pomoći.

 

Crtanu seriju 'Mornar Popaj' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!Tagovi