Mornar Popaj, 2. - 6. rujna

Mornar Popaj, 2. sezona
,
Mornar Popaj, 2. sezona
hr_HR

Uz ostale, dobro poznate likove – Olivu, Kiću, Peru Žderu i Badžu – Popaj će nas svakoga dana nasmijavati svojim morskim dogodovštinama!

2. sezona, epizoda 37 - 38 - 2. rujna

 Oliva otvori pekarnicu u ruševnom dijelu grada i dobije nagradu Građanina godine zbog svojih usluga u unapređenju zajednice.

Tvrtka igračaka unajmi Popaja i Badžu za posao bojenja. Kažu im da će onaj koji napravi bolji posao dobiti veliki ugovor.
Oliva glumi prekrasnu princezu koja padne u čvrsti san nakon vještičina prokletstva. Princeza se iz sna i zle čarolije može probuditi samo poljupcem.

2. sezona, epizoda 39 - 40 - 3. rujna

 Kiću prijave na paradu kao snažnog čovjeka, ali on odluta za balonom, što zada mnogo brige Popaju i Olivi i pritom uzrokuje veliki kaos.

Popaj se prijavi na utrku brodova niz Mississippi do New Orleansa. Njegov brod zove se "Kraljica špinata", a Oliva na njemu zabavlja putnike.

2. sezona, epizoda 41 - 42 - 4. rujna

 Popaj i Oliva odlučuju koje će kostime nositi za proslavu Mardi Gras. Badžo se prvo odjene kao majmun, a onda kao vitez i uvjeri Olivu da je on zapravo maskirani Popaj.

Badžo je zli šerif Rottenhama koji skuplja velike poreze od siromašnih seljaka šume Sherwood. Popaj Hood i njegovi ljudi odjeveni u zelenu boju špinata kradu mu novac i vraćaju ga seljacima. Popajevi nećaci Pipaj, Papaj i Pupaj odluče ići na godišnji mornarski piknik s ujom Badžom umjesto s ujom Popajem i tetom Olivom. Popaj i Oliva prate ih maskirani u ptice kako bi pazili na dječake. Popaj, Oliva i Badžo odu jedriti. Odjednom ih zahvati golemi val i izbaci na otok Bitangi.

2. sezona, epizoda 43 - 44 - 5. rujna

 Oliva odvede dečke na kampiranje kod potoka Špinatovine, a Popaj i Eugen odu u planinsku kolibu njezine tete na zasluženi odmor. Kradljivi los pojede sav Popajev špinat i kiša počne liti, ali Popaj i Eugen svejedno se pripremaju za ugodnu večer.

Oliva je otvorila zdravstveni centar, a Popaj i Badžo prijave se za posao instruktora. Oliva ih testira na spravama, utezima, traci za džogiranje i spužvama. Popaj i Oliva ugledaju leteći tanjur i sprijatelje se s malim svemirskim čovjekom. Badžo želi uhvatiti svemirskog čovjeka, voditi ga na televizijske emisije i obogatiti se kao njegov agent. Vojnikinja Oliva prijavi se u vojnički kamp, a kapetan naredi naredniku Badži i vodniku Popaju da se pobrinu za njezin trening. Badžo, koji ne voli ženske regrute u "muškoj vojsci", pokuša prevariti Olivu na poligonu i na preskakanju ograde.

2. sezona, epizoda 45 - 46 - 6. rujna

 Badžo spasi Popaja i Olivu s potopljenog broda, ali želi se riješiti Popaja i odjedriti s Olivom. Baci Popaja preko palube i pokuša ga zbaciti s promatračnice.

Oliva nagovori Popaja da se upiše na sate vježbanja kako bi mogao biti snažan bez špinata, a on ondje otkrije da je Baždo instruktor. Badžo namjerno otežava vježbe. On i Popaj potuku se i Popaj zazove svoj špinat. Popaj i Oliva traže Crni biser, ali traži ga i Morska Vještica. Vještica odluči pratiti Popaja i Olivu i pustiti ih da nađu biser znanstvenim metodama, a onda im ga uzeti, a njih se riješiti. Na utakmici footballa u Dallasu Oliva čuje za izbor novih navijačica i odluči se prijaviti. Badžo se maskira kao sudac kako bi spriječio Olivu da dobije posao.

 

Crtanu seriju 'Mornar Popaj' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!Tagovi