Mornar Popaj, 2. - 6. listopada

img placeholder
,
hr_HR

Uz ostale, dobro poznate likove – Olivu, Kiću, Peru Žderu i Badžu – Popaj će nas svakoga dana nasmijavati svojim morskim dogodovštinama!

 1. ep. - 2. listopada

Oliva želi objesiti sliku na zidu u svojem domu, pa nazove Popaja i Badžu da joj pomognu. Međutim, njih se dvojica toliko posvađaju da unište Olivinu kuću.

2. ep. - 3. listopada

Oliva uči Kiću voziti se na rolama. Popaj također pokušava, no ne uspijeva mu. Idila se preokrene kad se Kićo nađe u opasnosti, a Oliva ga ne uspije spasiti.

Popaj, Oliva i Badžo su u zabavnom parku. Obojica žele ostati sami s Olivom, pa se počnu nadmetati.

3. ep. - 4. listopada

Popaj je proveo sedam dana i besanih noći na pučini. Kad se vrati, želi nazvati Olivu, no previše je umoran pa zaspe i krene mjesečariti. U međuvremenu, Oliva upadne u nevolje sa skupinom nevaljalaca.

4. ep. - 5. listopada

Popajevi nećaci ne mogu spavati pa im Popaj priča priču o čovjeku kojeg je progutao kit i koji spasi sirenu (Olivu) od braka s kraljem Neptunom.

Oliva kaže Popaju da je prošla tečaj tenisa i da je odabrala njega za meč u paru tog poslijepodneva. Popaj nikad prije nije igrao tenis, no svejedno pristaje.

5. ep. - 6. listopada

Badžo poziva Olivu na jedrenje, no s obzirom na to da i Popaj želi s njima, Badžo uništi jedrilicu i potopi i Popaja s njom. Dok je Popaj pod vodom, Badžo kreće u potragu za Olivom koja mu se skriva. Kad Oliva zatraži pomoć, Popaj se penje iz vode i spašava je od Badže.

 

Crtanu seriju 'Mornar Popaj' pratite od ponedjeljka do petka na Domi TV!Tagovi