.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Mornar Popaj

Mornar Popaj 2. sezona epizode - 8
,
hr_HR

Uz ostale, dobro poznate likove – Olivu, Kiću, Peru Žderu i Badžu – Popaj će nas svakoga dana nasmijavati svojim morskim dogodovštinama!

(All New Popeye), 1978., SAD, animirana serija

1. sezona, 55 epizoda

Doma TV svojim najmlađim gledateljima donosi drugu sezonu klasične animirane serije o jednom od najpoznatijih crtanih likova svih vremena –Popaju. Uz ostale, dobro poznate likove – Olivu, Kiću, Peru Žderu i Badžu – Popaj će nas svakoga dana nasmijavati svojim morskim dogodovštinama!

O animiranoj seriji:
Jednog zimskog dana davne 1929. godine, animator Elzie Crisler Segar dodao je lik snažnog mornara u svoj popularni strip 'Thimble Theatre'. Taj mornar bio je, naravno, Popaj, crtani lik koji je vrlo brzo nakon svojeg „rođenja“ osvojio srca čitatelja diljem SAD-a, a zatim i ostatka svijeta. Strip je uskoro pretvoren u animirane filmove i serije, a danas, više od 80 godina nakon nastanka, Popaj je još uvijek jedan od najomiljenijih animiranih likova svih vremena! Ovaj žustri, ali simpatični mornar i veliki ljubitelj špinata svojim duhovitim dogodovštinama nastavlja uveseljavati i mlade i stare obožavatelje. Naravno, kao svaki pravi mornar, i Popaj bi bio izgubljen bez svojih prijatelja i rivala jer bez njih ne bi bilo ni nezaboravnih avantura.

U drugoj sezoni avantura Popaj i dalje osvaja snagom špinata, a tu je i izvorna škvadra: vitka heroina Oliva, Popajev preslatki posvojeni sinčić Kićo, prepredeni ljubitelj hamburgera Pero Ždero i nasilnik staklene čeljusti, Badžo. Ljubitelje svih godišta očekuje hrpa morske zabave i akcije! Gledatelji će tako vidjeti kako će Popaj mjesečariti nakon sedam dana i noći na pučini, te koliko će Oliva i Popaj biti uspješni igrajući tenis protiv Badže. Detektiv Popaj suočit će se i s Morskom Vješticom koja je otela cijelu flotu brodova, a cijela njegova mala obitelj uputit će se u turističko razgledavanje New Yorka. Ovaj snažni ljubitelj špinata u svakoj će situaciji pronaći način da nadvlada Badžine spletke i tako dokaže Olivi da je upravo on njezin princ na bijelome konju!

Veliki i mali gledatelji imaju priliku nasmijati se svakoga dana uz animiranu seriju 'Mornar Popaj' svakoga  dana u popodnevnom terminu, samo na Doma TV-u!
 Tagovi