Mini Tom i Jerry, 3. - 6. siječnja

mini tom i jerry
,
mini tom i jerry
hr_HR

Pogledajte što su sve omiljeni mačak i miš s malih ekrana izvodili kao nestašni mačić i mladi miš!

1. ep. - 3. siječnja

Tom lovi Jerryja po trgovini i susreće psa čuvara koji voli frizbi, 'Okrećućeg' Fidu. McWolf kuje zavjeru da ukrade Droopyjevo zlato kad pronađu rudnik izgubljenog holandskog dječaka u epizodi „Dakota Droopy & Izgubljeni rudnik holandskog dječaka“. Tom se udružuje sa živoderom da uhvate Jerryjeva zaštitnika Spikea u „Pospanom pasjem popodnevu“.

2. ep. - 4. siječnja

U epizodi „Igračke su igračke“ Tom se bori s Jerryjem koji hrče dok su zaključani u trgovini. „Droopy dostavlja“ pizzu, a McWolf mu želi preoteti posao. Glupi mačak pomaže Tomu uloviti Jerryja u epizodi „Moj kompa“.

3. ep. - 5. siječnja

Jerry i maleni dinosaur udružuju snage u epizodi „Prethistorijski kompići“. Zatim Super Droop i mali Dripple susreću Žumanjka i osujete njegov zločinački pohod. Na kraju „Sjajni Marvin“ planira osvetu kad mu Tom preuzme posao glasnogovornika za mačju hranu.

4. ep. - 6. siječnja

Jerry izaziva Toma nakon što poštom naruči kostim Bat-miša koji bi ga trebao učiniti nepobjedivim. Spike pokušava naučiti Tykea loviti mačke u epizodi „Maca i psić“. Tom lovi intergalaktičkog psa kojeg je svemirski brod zabunom ostavio na Zemlji u epizodi „Rover iz svemira“.
 

Crtanu seriju 'Mini Tom i Jerry' ne propustite pratiti od četvrtka do nedjelje u jutarnjem terminu!Tagovi