Mentalist, 9. - 13. listopada

img placeholder
,
hr_HR

Mentalist je uzbudljiva kriminalistička serija o istražitelju Patricku Janeu (Simon Baker), koji zahvaljujući svojoj nadprosječnoj sposobnosti zapažanja i manipulacije rješava teške zločine.

1.sez. 4. ep. - 9. listopada

Kada tim sazna da je bogati investicijski bankar, nađen ubijen u svojoj zaključanoj sigurnoj sobi, vodio dvostruki život i od svojih klijenata ukrao milijune dolara, Patrick Jane postavi mentalnu zamku da vidi koji će od osumnjičenika pokazati svoje pravo lice.

1.sez. 5. ep. - 10. listopada

Kada pronađu djevojku prekrivenu krvlju kako u ruci drži oružje koje je ubilo njezinu najbolju prijateljicu, ona postaje očiti osumnjičenik, iako se ne sjeća ničega. Ali Jane, vjerujući da je nevina, izvede opasan manevar u kojem ona mora ponovno proživjeti užasne trenutke kako bi joj se vratilo sjećanje.

1.sez. 6. ep. - 11. listopada

Istražujući slučaj ubijenog vlasnika kockarnice, Patrick Jane koristi svoje mentalne sposobnosti da uhvati ubojicu u klopku i dobro zaradi za kockarskim stolom.

1.sez. 7. ep. - 12. listopada

Patrick Jane ulazi u direktan sukob s vidovnjakinjom koju sumnjiči za ubojstvo. U namjeri da dokaže da je takozvana vidovnjakinja varalica i ubojica, Jane dogovori seansu da razotkrije ubojicu.

1.sez. 8. ep. - 13. listopada

Dok policija za ubojstvo svjedoka tužilaštva i njegove djevojke sumnjiči dilera droge kojemu se sudi, Patrick Jane vidi drugi motiv za zločin kao i drugog osumnjičenika.

Hit seriju 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!Tagovi