Mentalist, 11. - 15. studenog

mentalist, 5. sezona
,
mentalist, 5. sezona
hr_HR

Poznat po zanemarivanju protokola i vidovnjačkoj prošlosti, iako je priznao da je paranormalne vještine glumio, Jane sudjeluje u rješavanju teških i medijski praćenih slučajeva, a agenti s kojima surađuje iznimno cijene njegovu pomoć.

5. sezona, epizoda 15 - 16 - 11. studenog

Jane i CBI-ev tim istražuju ubojstvo starije nasljednice Elise Vogelson (gostuje MARIETTE HARTLEY) čiji su ostaci pronađeni u dnevnoj sobi njezine sablasne vile.

Lorelei Martins vraća se u želji da otkrije je li Crveni John imao veze sa smrću njezine sestre, a Jane je prisiljen priznati Lisbon da je pomogao Lorelei da pobjegne iz zatvora. EMMANUELLE VAUGIER gostuje kao Melissa Enfield, voditeljica utočišta za žene.

5. sezona, epizoda 17 - 18 - 12. studenog

CBI-ev tim istražuje ubojstvo vojne bolničarke koja je radila s vojnicima koji imaju PTSP i čije tijelo je pronađeno u blizini vojne baze.

Glavni glumac predstave u lokalnome kazalištu umre uoči premijere i CBI-ev tim je pozvan da istraži njegovu smrt. Istodobno, Jane se nada da će Jason Lennon koji je u komi dobiti informacije o Crvenome Johnu.

5. sezona, epizoda 19 - 20 - 13. studenog

CBI istražuje smrt vlasnika oronuloga grada uređenog u stilu Divljeg zapada za turiste. Istodobno, Kirkland pokušava otkriti koliko Patrick zna o Crvenome Johnu.

Rigsby i Van Pelt idu na tajni zadatak kao par koji ima problema kako bi istražili smrt žene koja je dobila savjet od radijskog doktora za ljubav.

5. sezona, epizoda 21 - 22 - 14. studenog

J. J. LaRoche moli Janea da mu pomogne kada zagonetni spremnik koji je devet godina skrivao u sefu bude ukraden iz njegova doma.

Jane je popis osumnjičenih koji bi mogli biti Crveni John smanjio na sedam osoba, a on opet napada. U napetom finalu pete sezone žrtva je netko iz Janeove prošlosti. LAURA SAN GIACOMO gostuje kao socijalna radnica Miriam Gottlieb.

6. sezona, epizoda 1 - 2 - 15. studenog

U prvoj epizodi sezone Jane i Lisbon potajno nastavljaju sužavati popis sedmorice osumnjičenih da su Red John, a to su Bret Stiles, Gale Bertram, Ray Haffner, Reede Smith, Robert Kirkland, Brett Partridge i šerif Thomas McAllister, dok istražuju ubojstvo čovjeka koji je na dvije godine nestao.

Jane otkriva važan trag o Red Johnu dok se tim susreće s četvoricom osumnjičenih: Galeom Bertramom, Reedeom Smithom, Rayem Haffnerom i šerifom McAllisterom. CBI istražuje slučaj softverskog inženjera kojeg je ubio dron.

Kriminalističku seriju 'Mentalist' pratite od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu, na Doma TV-u!Tagovi